|
06.04.2022 23:30

“Бородянки нема”: актор Олексій Тритенко показав фото зі звільнених міст на Київщині, які захищав власноруч у ТрО

Зірка українського театру та серіалу "Коли ми вдома" на СТБ Олесій Тритенко з перших днів повномасштабної війни в України пішов боронити свою Батьківщину.

24 лютого російські війська оголосили повномасштабну війну проти України. У перші дні бойових дій сотні тисяч чоловіків взяли в руки зброю та вступили до лав Збройних сил України або територіальної оборони. Не виключенням стали й артисти, шоумени та актори, які також боряться за незалежність та свободу рідного краю.

Про своє рішення долучитися до списку захисників Батьківщини у лютому повідомив і актор Олексій Тритенко, відомий українському телеглядачеві завдяки серіалу “Коли ми вдома” та низці інших кіноробіт. Серед побратимів Олексія опинився й інший українських актор кримсько-татарського походження Ахтем Сеїтаблаєв.

“Ще одна ніч позаду. Неспокійно, але ми тримаємось. Руский карабль- иди на х**! Все буде Україна”, – написав під одним зі спільних фото Олексій Тритенко.

Актор активно веде особисті сторінки в соціальних мережах, де практично щодня ділиться актуальними новинами з фронту, а також особистими думками. У відповідь Тритенко отримує слова підтримки від своїх прихильників.

Після звільнення від російських окупантів міст Буча, Ірпінь, Гостомель та Бородянка, що на Київщині, стало відомо, що Олексій служив у тих краях. Зірка вітчизняних телесеріалів показав відразу поділився фотографіями зі зруйнованих населених пунктів.

Олексій Тритенко показав фото зі звільнених міст на Київщині

“Бородянки нема”, – коротко написав Олексій під одним зі знімків.

Встиг побувати Тритенко і в Бучі та Ірпіні, також показавши кадри звідти. На знімках помітно, що актор стомлений та засмучений, адже побачене налякало та шокувало не лише Олексія, а й увесь світ.