|
06.04.2022 22:52

Зрадниця Регіна Тодоренко може втратити дитину: стан вагітної телеведучої сильно непокоїть лікарів

Відома російська телеведуча українського походження Регіна Тодоренко на даний момент виношує дитину. Втім, лікарі не впевнені, що все з нею гаразд.

Телеведуча Регіна Тодоренко та співак Влад Топалов чекають на другу дитину. Первісток пари Михайло у грудні минулого року відсвяткував своє триріччя. Друга вагітність дається Регіні нелегко. Нещодавно вона зізналася, що емоційно почувається дуже некомфортно — у неї виникають напади тривоги та паніки, які їй складно вгамувати.

Регіна Тодоренко може втратити дитину

Однак Регіна намагається всіма силами врівноважити свій стан, адже від її спокою залежить і те, як почувається малюк. Нещодавно вона розповіла, як справляється з тривогою та стресом.

“Наразі це складно, коли рівень тривоги зашкалює, коли трясуться руки, коли не спиш тижнями”, — написала Тодоренко в особистому блозі.

Телеведуча радить практикувати глибоке та повільне дихання – лежати на твердій поверхні із заплющеними очима, розслабивши тіло.

Регіна Тодоренко може втратити дитину

Також Регіна рекомендує спати вдень хоча б 15-20 хвилин, використовувати контрастний душ та заспокійливу теплу ванну. Це підвищує стресостійкість та зміцнює загальний імунітет. Крім того, Тодоренко радить не нехтувати масажем і за неможливості ходити до фахівця робити хоча б самомасаж — розслабляти напружені частини тіла та масажувати обличчя.

Але головним способом, за допомогою якого Тодоренко уникає стресу, є обмеження негативної інформації.

“І найголовніше для вагітних – обмежити інформаційний потік. Тому найближчим часом у моєму обліковому записі не буде активності… Дистанціююся, щоб берегти здоров’я чоловічка всередині мене”, — підсумувала Тодороїнко.

Додамо, що Регіна вже зізнавалася, що її другу вагітність затьмарюють гнітючі думки. Своїми переживаннями вона поділилася із фанатами.

“З 27-го на 28 березня я дізналася, що вагітна нашим первістком. Мене переповнювали чудові почуття: радість, ніжність, трепет, нескінченне кохання. З другим малюком, на жаль, мене переповнює тривога, біль, страх… Що я можу вдіяти? Як упоратися? Я знаю, що ці гормони передаються нашій дитині…” — відверто розповіла Тодоренко і додала, що лікарів також непокоїть її стан.