|
07.04.2022 15:51

Дружина Дмитра Комарова Саша Кучеренко зачарувала своєю красою і брошкою з українським прапором: “Ви надихаєте”

Олександра Кучеренко, дружина ведучого тревел-шоу "Світ навиворіт" Дмитра Комарова, зачарувала українців своєю красою і брошкою з державним прапором.

Дмитро Комаров довгий час приховував від публіки своє особисте життя, хоча фанаток у нього завжди було безліч — холостяк, завидний, відомий.

Коли телемандрівник взяв участь у шоу “Танці з зірками”, йому одразу ж почали приписувати роман з партнеркою Олександрою Кучеренко, адже пара виглядала разом дуже органічно і гармонійно.

Саша — справжня красуня, красу якої відмітили судді конкурсу “Міс Україна 2016”.

Зрештою у 2019 році Дмитро ощасливив публіку радісною новиною, на яку всі чекали з нетерпінням — він одружився на Олександрі.

Весілля закохані зіграли таємно в Ізраїлі. Ба більше, вони летіли одним літаком, але на різних місцях, щоб переховуватись від папараці.

Лише після офіційного одруження, витримавши паузу, Комаров відкрив новину шанувальникам.

Дружина Дмитра Комарова Саша Кучеренко зачарувала своєю красою

Молоде подружжя зберігає кохання і на відстані, адже Дмитро регулярно літає у експедиції з програмою “Світ на виворіт”, а зараз вони вдвох роблять для України те, що можуть, наближаючи перемогу для ЗСУ.

Цього разу у себе в Інстаграмі Олександра Кучеренко виклала нове фото, на якому постала з брошкою з жовто-блакитним прапором і зачарувала красою, а в підписі розповіла про свою нинішню діяльність:

“Продовжуючи робити то, що кожен з нас може і вміє, ми наближаємо перемогу. Разом з українськими медіагрупами та ICTV я доєдналася до міжнародного проєкту FREEDOM — з цього місця біля комп’ютеру щоденно записую для телеканалу інтерв’ю з політичними експертами, соціологами, російськими опозиціонерами, українцями, які тут і зараз переживають ві*ну”.

Коментатори подякували Олександрі за небайдужість, а також зазначили, що вона їх надихає своєю вродою, з чим важко сперечатися.