Поки Тарас Тополя в Києві, Alyosha збирається в Маямі: чому співачка летить за океан без чоловіка

Відома українська співачка Alyosha збирається летіти за океан у Маямі, але без свого чоловіка Тараса Тополі, який нікуди не виїздив з Києва ще з 24 лютого.

Тарас Тополя — фронтмен гурту “Антитіла”, багатодітний батько трьох малих дітей і справжній патріот своєї країни.

Маючи законну можливість перетнути кордон у ці непрості часи, співак прийняв зважене рішення служити в ТрО в українській столиці.

Його зіркова дружина Alyosha турбується тим часом про трійко спільних дітей пари — синів Романа і Марка, а також про донечку Марійку, наймолодшу в родині.

Історія кохання зірок починалася давно і з дружби. Першою ініціативу зізнатися у почуттях взяла на себе Олена (справжнє ім’я співачки). Згодом взаємністю ій відповів і Тарас, хоча зустрічалися вони доволі довго таємно.

Розсекретили свої стосунки музиканти вже після першої вагітності. Ба більше, для того, щоб публіка не задавалася зайвими питаннями про батька дитини, вони зіграли весілля.

Alyosha і Тарас Тополя з дітьми
Поки Тарас Тополя в Києві, Alyosha збирається в Маямі

Фанати завжди захоплювалися відносинами героїв статті, хоча в одному з останніх інтерв’ю подружжя зізналося, що бували в них і кризові періоди, які вони подолали тільки завдяки тому, що мають трьох дітей.

Стало відомо, що Alyosha збирається летіти далеко за океан, поки її чоловік Тарас Тополя боронить Київ.

Так, артистка візьме участь у благодійному концерті на підтримку України в Маямі. Крім неї, там виступатимуть Злата Огнєвіч, Міка Ньютон, Дмитро Ступка, KAZKA та інші, а з відеозверненням на концерті з’являться Тіна Кароль, Джамала і The Hardkiss.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.