|
07.04.2022 23:41

Джамала на чужині журиться, що залишила своїх хворих дітей на малознайомих людей: “У мене провина, як матері”

Відома українська виконавиця Джамала була вимушена залишити свого чоловіка в Україні, а дітей на малознайому людину. Співачка виконує важливу місію.

Відома українська співачка Джамала, з самого початку події в Україні евакуювала своїх дітей до Європи, у Туреччину, а сама рушила у спеціально організований тур, метою якого був збір коштів для України. На превеликий жаль, їй довелося залишити свого коханого чоловіка вдома. І хоча виконавиця намагається не вішати носа, їй дуже важко у розлуці з благовірним та дітьми.

Джамала на чужині журиться, що залишила своїх хворих дітей на малознайомих людей

Джамала на чужині журиться, що залишила своїх хворих дітей на малознайомих людей

Варто відмітити, що ситуація ускладнюється через те, що хлопчики при хворіли. Так, в інтерв’ю Славі Дьоміну Джамала розповіла, що її сини хворіють вже впродовж двох тижнів. Старший до того ж зізнався: вважає, що занедужав через сум за своїм батьком.

“З дітьми востаннє я бачилася 25 березня. Це все дуже важко, бо діти вже другий тиждень хворіють. Моя сестра зараз має бігати по лікарях, а я ще навіть не встигла оформити страховку. Взагалі не встигла оформитись у Стамбулі. 28-го я привезла дітей, лишила їх у сестри. Наступного дня я вже мала прес-конференцію для всіх великих ЗМІ у Стамбулі. У мене не було навіть мінімальної можливості облаштуватись. Моє серце розривається щодня, у мене вина як матері, бо я залишила своїх дітей. Їм і так зараз тяжко. Я залишила їх із малознайомими людьми, у новій обстановці, без батька, без мене… Я відчуваю за це провину”

Однак, знаменитість вважає, що її діти її пробачать. Справа в тому, що вона не може на даний момент бути одночасно і виконавицею, і матері. Тому ролі доводиться чергувати.