|
09.04.2022 00:56

Чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк показав, як змінився після втрати тещі: непрості часи в акторській родині

Відомий український актор та чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк показав, як виглядає зараз — у ці непрості часи після втрати тещі і не тільки.

Віталій Борисюк і Ольга Сумська щасливі у шлюбі вже більше 20 років, а почалася їхня історія кохання зі зради — коли акторка була заміжня за Євгеном Паперним, не змогла встояти перед чарами Борисюка.

Справжні пристрасті вирували в любовному трикутнику, та зрештою Ольга зібрала речі, забрала ще малу доньку Тоню і пішла від чоловіка до коханця.

В інтерв’ю Сумська неодноразово порушувала цю тему і зауважила, що жодного разу не пошкодувала про свій вибір, але й розуміє, як недобре вчинила з Паперним.

Тим не менш, Євген давно пробачив екс-дружину і навіть грав на одній сцені разом з нею і суперником в спектаклі.

Чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк показав, як змінився після втрати тещі

Зараз, коли Україна переживає не найкращі часі, Ольга має можливість виїхати за кордон, але вони з молодшою донькою Анною нікуди не збираються без Віталія, адже за віком він ще не має права покидати Батьківщину в даних умовах. Це чудово демонструє силу почуттів зіркової пари.

Крім того, нещодавно акторська родина пережила велику втрату — з життя пішла мама Ольги Ганна Іванівна Опанасенко-Сумська.

Як розповідала артистка, церемонія прощання проходила під звуки сирен і молитву священника.

Чоловік Ольги Сумської Віталій Борисюк показав, як змінився після втрати тещі

Про це стало відомо з соціальних мереж Сумської, яка активно їх веде, а її чоловік вкрай рідко викладає нові фото для фанатів.

Нарешті в Інстаграмі Віталія Борисюка з’явився свіжий кадр з українськими вояками. Актор позує серед них з широкою усмішкою, а у підписі дякує їм за те, що самовіддано боронять столицю.