|
09.04.2022 22:48

Кіркорова забрала до лікарні швидка: артиста поклали в реанімаційне відділення через проблеми з серцем

Відомий російський співак Філіп Кіркорова повідомив про те, що його батька Бедроса Кіркорова до лікарні забрала швидка. Стан артиста оцінюється як важкий.

Філіп Кіркоров ділиться з фанатами багатьма подробицями свого життя, тож і госпіталізація батька винятком не стала, хоча власну позицію щодо ситуації в Україні артист замовчує, і схоже, що не збирається озвучувати взагалі.

Так, ЗМІ повідомляють, що у Бедроса Кіркорова діагностовано серцева недостатність, яка виявилася наслідком нещодавно перенесеного ковіду.

Батько співака повторно захворів і вдруге переніс хворобу в легкій формі, навіть швидко пішов на поправку, проте без ускладнень не обійшлося.

Медики оцінюють стан зіркового пацієнта як важкий, ще біль складною ситуацію робить його вік – 89 років, влітку буде 90.

Кіркорова забрала до лікарні швидка

Ось як коментує ситуацію прес-секретар Філіпа Кіркорова Катерина Успенська:

“Це правда, стан важкий, але лікар-кардіохірург робить все для порятунку життя”.

Подейкують, що Філіп Кіркоров поспішив відлетіти за кордон попри хворобу батька. Ще до його екстреної госпіталізації, а після виявлення ковіду.

Судячи з усього, артисту не до душі життя в країні з купою санкцій, однак свою позицію він так і не озвучив.

Кіркорова забрала до лікарні швидка

До речі, колишня дружина Філіпа Алла Пугачова з нинішнім чоловіком Максимом Галкіним і дітьми знаходяться в Ізраїлі, куди вирушили після публічної підтримки гумористом українського народу.

А кума Кіркорова Ані Лорак родом з Чернівців, але мовчить, наче риба.

Нагадаємо, Бедрос Кіркоров – батько Філіпа Кіркорова, болгарський, радянський та російський естрадний співак, народився у 1932 році в Болгарії.