|
11.04.2022 14:35

Дружина Володимира Остапчука показала, який мотлох зносять для вимушених переселенців: “Це піде на смітник”

Поки телеведучий і шоумен Володимир Остапчук несе службу в теробороні, його дружина Христина займається волонтерською діяльністю і показує, який мотлох віддають переселенцям.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук у 2020 році одружився вдруге на нотаріусі Христині Горняк.

Стосунки пари гучно обговорювалися в публічному полі, адже почалися вони ще коли шоумен був у шлюбі з першою дружиною Оленою Войченко, від якої у нього є двоє дітей — дочка Емілія і син Еван.

Горняк стала коханкою Остапчука, хоча довгий час закохані це не коментували.

Олена Войченко і Володимир Остапчук з дітьми

Зрада ж головним чином вплинула на те, у яких відносинах Володимир розійшовся з Оленою — вони не можуть поділити опіку над дітьми та навіть заволікають до цього процесу судові органи.

З Христиною телеведучий теж мріє про дітей і вже будує заміський будинок з дитячими кімнатами, однак плани на щасливе майбутнє довелося відкласти, так само як і мільйонам українців — життя розділилося на до та після 24 лютого.

Володимир проявив чоловічий характер і поповнив лави ТрО, а його дружина тим часом зайнялася волонтерською діяльністю.

Дружина Володимира Остапчука показала, який мотлох зносять для переселенців

У себе в Інстаграмі Христина Остапчук регулярно відзвітовується про зроблене.

Але цього разу дружина шоумена гнівно звернулася до тих, хто відправляє на потреби вимушених переселенців усілякий мотлох, не сортуючи речі.

Так, в сторіз жінка продемонструвала недоречні туфлі на високих підборах, а також затерте й діряве взуття, яке вже не можна носити:

“Ось таке надсилати не потрібно! Люди, що бігли зі своїх домівок, навряд чи зараз потребують таке взуття! А далі шок! Скажіть, чи є у вас совість? Навіщо надсилати розірвані речі, вам що, складно їх викинути на смітник? Ви розумієте, що це піде на смітник, а ми ще витратимо час і кошти за пересилку…”.

Дружина Володимира Остапчука показала, який мотлох зносять для переселенців

Христина зауважила, що саме за рахунок волонтерів здійснюється доставка речей для переселенців, частина з яких йде на смітник.