|
11.04.2022 22:37

Злата Огнєвіч вирішила повернутися до України: екс-холостячці набридло красиве життя в Сполучених Штатах

Відома українська співачка Інна Бордюг, яка відома під псевдонімом Злата Огнєвіч повертається до України. Усі деталі в статті.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч дуже схвильована останніми подіями в Україні. Певний час вона була шокована, вражена і взагалом проявляла себе лише в соціальних мережах.

Злата Огнєвіч вирішила повернутися до України. Скріншоти особистої сторінки зірки

Але нещодавно вона знайшла спосіб допомогти Батьківщині і рушила до Сполучених Штатів Америки на благодійний концерт, метою якого було зібрати гроші для її співвітчизників. Насолодитися музикою артистки могли у трьох містах країни: Чикаго, Нью-Йорку, а також Лос-Анджелесі.

Злата Огнєвіч вирішила повернутися до України

Необхідно зазначити, що її поїздка була дуже короткою, але вельми інформативною. Окрім концертів вона встигла відправитися до театру, а також відвідати елітний житловий масив.

Злата Огнєвіч вирішила повернутися до України. Скріншоти особистої сторінки співачки

Так, нещодавно знаменитість показала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram, як живуть заможні американці, які мають можливість придбати маєтки у недешевих районах Чикаго. На додаток вона поділилася своєю мрією також колись обзавестися власним будинком. Нагадуємо, що раніше зірка жила у квартирі в елітному житловому комплексі Києва.

Звісно, Злата, як і інші українці не полишена позитиву і вірить у те, що після усього вона зможе втілити свою мрію в життя.

Також необхідно віддати належне співачці у її інформаційній боротьбі. Кожного дня Злата підтримує тих, хто боронить Батьківщину, говорить про актуальні проблеми, які необхідно вирішити тут і зараз та не забуває ні про кого у ці непрості часи.