“Вона давала шанс”: Макс Тарапата розповів, що було між ним і Златою Огнєвіч після фіналу “Холостячки-2”

Учасник 2 сезону найромантичнішого реаліті-шоу країни "Холостячка" Максим Тарапата відверто розповів про стосунки зі Златою Огнєвіч після фіналу, за крок до якого він покинув проєкт. Чоловік був безумовним фаворитом більшості глядачів і, як здавалося, самої співачки.

У фіналі “Холостячки-2” від 03.12.2021 Злата Огнєвіч зізналася в коханні Андрію Задворному, залишивши ні з чим другого фіналіста Дмитра Шевченка. Фанати розкритикували артистку за такий вибір, але це не єдине її рішення, з яким публіка не погодилася. В 11 випуску від 26.11.2021 після знайомства з рідними Холостячки проєкт покинув романтичний бізнесмен Максим Тарапата, хоча саме він найбільше сподобався батькам і сестрі Злати.

Своє рішення Огнєвіч тоді пояснювала так – вона боїться того, що Макс може повністю у ній розчинитися, а відповісти стовідсотковою взаємністю на такі сильні почуття не готова. Навіть тато співачки залишився незадоволеним вибором зіркової доньки, адже Тарапата – єдиний з усіх чоловіків на шоу, хто вже готовий будувати спільний будинок зі Златою. В одному з випусків вони навіть разом його проектували.

Злата Огнєвіч і Максим Тарапата засвітилися разом після фіналу Холостячки
Що було між Златою Огнєвіч і Максимом Тарапатою після фіналу Холостячки

В інтерв’ю екс-учасник зізнався, що виліт з реаліті став для нього повною несподіванкою:

“Ну для мене це був великий сюрприз. Саме в той день я точно не очікував, що так все закінчиться. Особливо, враховуючи те, як у нас розвивалися стосунки зі Златою. І тим більше, як пройшло побачення та зустріч з її рідними”.

Максим Тарапата розповів, як відреагував на виліт з Холостячки-2
Максим Тарапата розповів, як відреагував на виліт з Холостячки-2

Після останньої для Максима церемонії він знайшов у собі сили зрозуміти рішення Огнєвіч:

“Я думаю, що вона на певному етапі в проєкті давала шанс нашим стосункам. Однак потім зрозуміла, що її почуття до інших чоловіків сильніші. Вона зізналася в цьому собі і мені”.

Що цікаво, до виходу на екрани спецвипуску “Як вийти заміж: життя після проєкту” глядачі підозрюють, що з переможцем Холостячки-2 Андрієм Задворним Злата Огнєвіч не залишилася, а могла повернутися до Тарапати. Ба більше, вони вдвох були помічені на вулицях Києва вже після завершення реаліті.

Схожі статті