|
13.04.2022 11:07

“Сльози навертаються”: 39-річний Влад Яма згадав про родину, яку не бачив довгий час, і поділився спільним фото

Український хореограф Влад Яма поділився чутливим знімком своєї родини в особистому блозі. Шоумен зізнався, що надзвичайно сумує за рідними.

Влад Яма — відомий серед фанатів не лише як першокласний танцівник, а й як люблячий батько та сім’янин. Він практично щодня радував свою аудиторію знімками з сином та дружиною, а також обожнював розповідати про їхнє спільне дозвілля, відпочинок та просто звичайні сімейні будні.

Знайомі шанувальники Ями і з його батьками. Любов Миколаївна та Микола Петрович Ями проживають у Запоріжжі – рідному місті хореографа. Також танцівник має старшого брата, який працює юристом. Влад не раз зізнавався, що завжди мріяв, аби його власна сім’я була схожа на ту, яку він пам’ятає з дитинстві. А сам він хотів би стати для сина Леона таким же батьком, яким для нього був і є його власний тато.

Влад Яма з родиною

Цього року зірка “Танцюють всі” і “Танців з зірками” відсвяткує вже восьму річницю шлюбу зі своєю колегою Ліліаною. Шоумен розповідав, що довго добивався серця красуню та все соромився підійти познайомитися, хоча не раз спостерігав за нею на спільних конкурсах.

У своєму особистому блозі хореограф поділився чуттєвим фото з мирного часу. На ньому він позує в колі найближчих людей – мами, тата, сина, дружини та племінником.

“Телефон викидає спогади, і сльози навертаються. 8 безтурботне вересня 2021 року. Острів Бірючий”, – написав Влад.

Влад Яма поділився архівним фото

Відзначимо, що невідомо, де саме зараз перебуває Влад Яма разом із родиною. Від 24 лютого він не публікує особистих фото, а лише розповсюджує в блозі важливу інформацію про допомогу захисникам України, а також переселенцям з різних куточків країни.