“Досі не віриться, що ми тут”: Влад Яма нарешті досяг бажаного – вивіз родину з України та вже знайшов житло

Відомий український хореограф і суддя танцювального шоу "Танці з зірками" Влад Яма разом з родиною нарешті досяг бажаного та покинув Україну. Про це він повідомив шанувальникам у соціальних мережах, де на радощах не перестає публікувати нові фото з нової країни.

Влад Яма досяг статусу знаменитості без втрапляння в публічні скандали та розбірки. У своєї численної аудиторії хореограф викликає лише позитивні емоції, а секрет простий – він щирий у спілкуванні з фанатами, ділиться радісними моментами з життя, на негатив реагує з гумором.

Влад щасливий у шлюбі з коханою дружиною Ліліаною, яка подарувала йому сина Леона. Не виключено, що в майбутньому у хлопчика з’явиться сестричка – зіркові батьки все частіше говорять в інтерв’ю про мрії мати донечку. До речі, несподіване поповнення в їхній родині сталося якраз нещодавно. А зараз сімейство Ям у повному складі вирушило на зустріч пригодам.

Влад Яма вивіз родину з України

Так, в Інстаграмі Влада Ями з’явилися безліч нових фото та відео з довгоочікуваної подорожі в райський куточок на планеті. Спершу танцюрист приховував, куди саме вони втекли від холодної української осені, але довго тримати таку радість в секреті неможливо – Влад втілив свою мрію в життя та разом з найріднішими полетів на Мальдіви.

“Досі не віриться, що ми тут…”, – поділився зірка з підписниками після приземлення.

Влад Яма вивіз родину з України
Влад Яма вивіз родину з України

Трохи згодом Яма розповів, чому вони з дружиною обрали саме цей напрямок:

“Прораховували цю країну кілька разів, але завжди було або задорого, або, судячи з відгуків, “туди менше, ніж на 10 днів, немає сенсу їхати”. А коли було в запасі два тижні, як правило, рвалися в Америку. Так ось, пробули добу і впевнилися, що відгуки – така собі історія. Важливо не скільки, а як. Важко описати словами картинку… Просто здається, що це кіно… Збулася ще одна мрія”.

Оселилися Влад, Ліліана і Леон на водній віллі, з якої можна одразу вийти в бірюзове море.

Влад Яма показав житло, де вони зупинилися за кордоном
Влад Яма показав житло, де вони зупинилися за кордоном

Схожі статті