|
12.04.2022 14:33

Сестра Наташі Корольової підтримала українських дітей, поки зірка мовчить: смілива Руся написала щемливу пісню

Відома в минулому українська співачка Руся, сестра Наташі Корольової, не мовчить на відміну від зіркової родички та пише пісні для дітей з України.

Ірина Осауленко, саме так насправді звуть Русю, в дев’яності збирала повні стадіони, а кількість її фанатів зростала з кожним днем, допоки несподівано для публіки співачка одночасно не покинула країну, а разом з нею і естраду.

Співочу кар’єру старша сестра Наташі Корольової закінчила через сімейні проблеми. Коли популярність Русі злетіла до небес, у неї народився син з важкою формою ДЦП.

Хлопчик не міг ходити і розмовляти, тож подружжя робило від себе все можливе, щоб заробити кошти для лікування дитини за кордоном. Пара провела на заробітках 10 років у Канаді, однак це не допомогло.

До України Ірина не стала повертатися, щоб не залишати свою маму Людмилу Поривай одну в далекій Америці — жінка щойно поховала чоловіка, батька сестер-виконавиць.

Корольова на той момент успішно підкорювала естраду росії, тож на підтримку матері вирушила саме Руся.

Сестра Наташі Корольової підтримала українських дітей, поки зірка мовчить

Незабаром Осауленко народила другу дитину, теж хлопчика, проте і тоді шансів відновити музичну кар’єру не було — у сина зірки дев’яностих аутизм.

Тим не менш, зараз, коли рідній Україні так потрібна підтримка, Руся не мовчить, на відміну від її родички Наташі.

Так, з самого початку Ірина активно висвітлює події на Батьківщині в соціальних мережах, а цього разу вона випустила першу за довгий час пісню, яку присвятила українським дітям.

Автором став чоловік співачки Костянтин Осауленко. Саме він і раніше писав для дружини матеріал.