|
14.04.2022 23:34

Катя Осадча та Юрій Горбунов розповіли про усиновлення дитини: подружжя хоче взяти в сім’ю сироту

Відомі українські телеведучі Юрій Горбунов та Катя Осадча готові всиновити дитину після того, як все налагодиться. Дізнайтеся усі деталі в нашій статті.

Відомі українські телеведучі Юрій Горбунов та Катерина Осадча виховують двох маленьких синів. Івасик та Данило з’явилися на світ з різницею у чотири роки. Свого третього спадкоємця Катерина очікувала з трепетом у серці, адже до останнього не хотіла дізнаватися стать дитини.

Катя Осадча та Юрій Горбунов розповіли про усиновлення дитини

Подружжя зізнавалася, що вони мріяли про дівчинку. На даний момент Катерина є матір’ю трьох синів: старший Ілля народився від шлюбу з депутатом Олегом Поліщуком, а двоє маленьких спадкоємців — нащадки від Горбунова.

Катя Осадча та Юрій Горбунов розповіли про усиновлення дитини

Нещодавно Юрій вийшов на зв’язок з журналістами “Сніданку з 1+1”. Інтерв’ю відбулося у форматі відеодзвінку. Тоді він розповів, як допомагає Україні і що буде робити після того, як все закінчиться. Говорячи на тему майбутнього відновлення України, телеведучий зазначив, що чекає не лише колосальної роботи щодо будівництва житла, інфраструктури та іншого, а й необхідність усиновлення дітей, які залишилися сиротами. І таких, наголошує він, дуже багато.

Зокрема прозвучали слова про велику кількість дітей-сиріт, які будуть потребувати батьківського тепла. Саме тоді і прозвучали слова телеведучого про те, що він та його дружина Катя, імовірно, такий встановлять малюка.

“Це буде на плечах усіх українців. І ми також про це думаємо”, – сказав Горбунов.

Думка про те, якого віку буде дитина, або якої статті не прозвучала. Але не важко здогадатися, що скоріше за все зіркове подружжя все ж таки наважиться на всиновлення саме дівчинки.