|
15.04.2022 23:18

Колишня Віталія Козловського розкрила секрет вагітної Регіни Тодоренко: цікаве положення зірки лише прикриття

Колишня обраниця Віталія Козловського Раміна Есхакзай розповіла про своє ставлення до Регіни Тодоренко та відкрила невеликий секрет телеведучої.

З кінця лютого особистість Регіни Тодоренко обговорюється особливо часто. Справа в тому, що у телеведучої українського походження залишилися в Україні батьки та друзі. І тим не менш, знаменитість ігнорувала прохання своїх колег не мовчати та стати на захист Батьківщини.

Колишня Віталія Козловського розкрила секрет вагітної Регіни Тодоренко

Регіна не змінювала своєї позиції досить довго, а потім зізналася у тому, що вагітна, а також про те, що її мовчання зумовлене небезпекою для її шлюбу. Мовляв, вони з Владом Топаловим різної думки про ситуацію, і вона не озвучує свою позицію заради гармонії у шлюбі.

Колишня Віталія Козловського розкрила секрет вагітної Регіни Тодоренко

Колишня обраниця Віталія Козловського журналістка Раміна Есхакзай поділилася власною думкою стосовно зіркового подружжя, яке ховається від відповідальності у Москві. Зокрема вона заявила, що може передбачити подальшу поведінку зірки, яка буде прикриватися власної вагітністю.

Колишня Віталія Козловського розкрила секрет вагітної Регіни Тодоренко

“Дуже класна відмазка, що в тебе чоловік – Влад Топалов. Я скажу так: Влад Топалов хамло і нар***ан. Тодоренко – це людина, яка нічого не розуміє і потім буде прикриватися тим, що була вагітною, – сказала вона. – У неї фінансування від [російського] каналу “Пятница”, вона співпрацює з “Первым каналом”, вона думає про свою ж*пу” Заявила журналістка ефірі 1+1.

Також Раміна зізналася, що тієї щирої прекрасної Регіни Тодоренко, яку знала вся країна, більше не існує.