Гіркі сльози після нестримних веселощів. У Регіни Тодоренко горе — померла дорога їй людина: “Без чоловіка”

Регіна Тодоренко повідомила сумну новину у день її народження.

Сьогодні, 14-го червня, українська телеведуча Регіна Тодоренко святкує свій 31-й день народження. Сама артистка на даний момент знаходиться на відпочинку в Туреччині зі своєю родиною. При цьому чоловік артистки – Влад Топалов – залишився вдома, так як він поки ще оговтується після операції.

Регіна Тодоренко розповідає про свій ранок.

День народження без чоловіка

Зранку вона приймала привітання, веселилася та скаржилася, що поруч немає чоловіка. Втім, а селище тривали недовго. На привеликий жаль, Регіні прийшла дуже сумна звістка про її дідуся.

Регіна Тодоренко повідомляє про смерть дідуся.

Помер дідусь Регіни Тодоренко

Після безлічі наповнених радощами stories Регіна Тодоренко на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram сповістила своїх підписників про те, що з життя пішов її дідусь. Дівчина підкреслила, що це нагадало їй про те, що все минає, а також додала, щоб їхній родині стало на одного янгола більше.

“Шкода, що слідом за хорошими новинами приходять погані. Мені складно підібрати слова. І я не впевнена, що вони взагалі потрібні. Спочивай з миром, дідусь Альоша”, – написала артистка у Сторіс свого Інстаграм.

Нагадуємо, що російській телеведучій українського походження Регіні Тодоренко 30 років. З жовтня 2018 року телеведуча перебуває в офіційному шлюбі з російським співаком Владом Топаловим. Подружжя виховує дворічного сина Мішу. Для Тодоренко це перший шлюб. Топалов з 2015 по 2017 роки був одружений на моделі і доньці російського мільйонера Ксенії Даніліній.

Також зовсім нещодавно пара повідомила, що має намір покинути Росію та переїхати у країну, де талант її чоловіка зможуть оцінити гідно.

Схожі статті