|
16.04.2022 23:27

Колишня дружина Ступки спіймана на подружній зраді? Спливли деталі її таємного роману з американцем

Колишня дружина Дмитра Ступки Поліна Логунова відповіла на питання стосовно подружньої зради. Чи дійсно жінка пішла від актора до американця?

Колишня дружина відомого українського актора Дмитра Ступки Поліна на тлі новини про її майбутнє весілля вирішила поспілкуватися з підписниками та щиро відповіла на їхні питання про її нове життя.

Спливли деталі таємного роману Поліни Логунової з американцем

Спливли деталі таємного роману Поліни Логунової з американцем

Так, нещодавно дівчина опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відповіді найбільш популярні запитання про її особисте життя. Зокрема вона повідала деякі цікаві речі про свого обранця, а також сколихнула заявою стосовно можливої подружньої зради.

Так, один з підписників Поліни вирішив зайти здалеку та поцікавився, чи зав’язався роман з її майбутнім чоловіком тоді, коли Дмитро знаходився в Сполучених Штатах Америки. Примітно, що Логунова не захотіла відповідати “ні” чи “так”, а почала взивати до порядності людину, яка поставила питання.

Спливли деталі таємного роману Поліни Логунової з американцем. Скріншоти особистої сторінки блогерки

Цей момент наштовхує на думку, що Логунова все ж таки “стрибала в гречку”. Адже за інших обставин, вона скоріше за все не почала б маніпулювати чужим почуттям гідності, а відповіла коротко.

Зазвичай зірки вдаються до подібних трюків, коли не хочуть брехати своїй аудиторії, але й не бажають виставляти себе у поганому світлі.

Нагадуємо, що про розлучення пари стало відомо минулого тижня, а вже через декілька днів Поліна повідомила про те, що виходить заміж за американця. Тим часом Дмитро займається волонтерством на кордоні Польщі та України.