Остап Ступка після смерті легендарного батька пустився берега: одружився на студентці та псує їй життя

Син легендарного українського актора Богдана Ступки, який пішов по його стопам і став продовженням акторської династії Богдан Ступка розповів про стосунки зі студенткою, яка молодша за нього на 20 років та свої примхи у сімейному житті.

6 років тому син легендарного українського актора Богдана Ступки не менш популярний Остап Ступка одружився на своїй студентці. Дівчина молодша за зірку на 20 років. Втім, різниця не стала перепоною у коханні.

Остап Ступка одружився на студентці

Остап Ступка одружився на студентці

Так, нещодавно спадкоємець акторської династії дав ексклюзивне інтерв’ю у студії програми “Позаочі”, де розповів про стосунки. Роман з Дариною він не приховував і не збирався. Чоловік одружився вже вчетверте і дуже природньо себе почував.

Остап Ступка одружився на студентці

За словами актора, дівчина легко знайшла спільну мову з його трьома дітьми, а щодо їхнього знайомства він навіть не переживав. Все сталося само собою.

За словами Богдана Ступки, вона дуже покірна та слухняна. Не полюбляє конфліктів та не вступає у сварки. Через те, що чоловік не дозволяє їй займатися акторською діяльністю вона пішла у режисуру. Судячи з усього, ревнощі до можливих партнерів по сценах дали про себе знати. Тим не менш, Остап Ступка не вважає себе тираном.

“Я не з тих, хто каже: “Сиди вдома, нічого не роби, тільки щось по дому”. Я не Карабас-Барабас. У нас достатньо демократичні відносини”, – стверджує український актор.

Однак сім’я Дарини заміжжя дівчини сприйняла дуже погано. Батьки студентки до останнього були проти одруження з 46-річним актором з сумнівною репутацією. Однак, Богдан задоволений своїм шлюбним життям і говорить, що Дарина мислить дуже широко і зріло. Мовляв, мудра не по роках. Сім’я ніяк не постраждала від нерівного союзу, і про себе дає знати лише осуд суспільства..

Схожі статті