|
19.04.2022 17:12

Лілія Ребрик поскаржилася, що її розкритикували в мережі за усмішку на фото з батьками: “Люди звинувачують”

Відома українська акторка і телеведуча Лілія Ребрик в новому інтерв'ю зізналася, що їй було прикро бачити критику на свою адресу через усмішку на фото з батьками.

Лілія Ребрик зустріла ранок 24 лютого на роботі. Зірка тоді вже знаходилася у студії “Ранку з Україною”, як раптом колеги почали активно щось обговорювати зі словами — почалося.

Перше, що зробила акторка — подзвонила своєму чоловіку Андрію Дикому, який швидко розбудив дітей, одягнув і спустився з ними у сховище:

“В результаті ефір відмінили, я приїхала додому, навіть не усвідомлювала, як їду в машині під сиренами”, – розповідала Ребрик в інтерв’ю виданню “КП в Україні“.

У пари двоє доньок — 9-річна Діана і 3-річна Поліна, якій скоро виповниться 4.

Лілію Ребрик розкритикували в мережі за усмішку на фото з батьками

Зіркове подружжя прийняло рішення виїжджати зі столиці на захід, де у Лілії живуть батьки, але зібраних заздалегідь речей у них не було, тож в результаті вони набрали багато непотребу з собою:

“Собі, наприклад, взагалі нічого не взяла. Андрію так само. Був страх щось дітям необхідного не взяти”.

Також Лілія розповіла, як в мережі на неї посипалася хвиля критики за опубліковане фото з батьками, на якому вона їх обіймає з усмішкою на обличчі:

“Я по якійсь своїй наївності, доброті сподівалася, що зараз люди мали б стати добрішими. І так мені прикро було читати, що люди звинувачують тебе, що ти усміхаєшся, обіймаючи батьків, і такий страшний час”.

Зазвичай Ребрик не відповідає хейтерам, але цього разу відповіла — усміхається тому, що батьки поряд і живі, а це вже привід усміхнутися.