|
19.04.2022 22:31

Стало відомо, як почувається переживший серцевий напад Кіркоров: після слів Камалії здоров’я зірки погіршилося

Нарешті стало відомо, як почувається батько Філіпа Кіркорова Бедрос Кіркоров, який не так давно пережив серцевий напад. Усі деталі в нашій статті.

8 квітня батька Філіпа Кіркорова було госпіталізовано до московської клініки. Бедросу Кіркорову, якому через два місяці виповниться 90 років, діагностували серцеву недостатність та відправили до реанімації.

Тоді повідомлялося, що здоров’я артиста ослабло на тлі перенесеної раніше інфекції. Стан його був серйозним, а лікарі не давали прогнозів. Через кілька днів батько Філіпа Кіркорова сам вийшов на зв’язок і повідомив, що почувається нормально.

Стало відомо, як почувається переживший серцевий напад Кіркоров

Стало відомо, як почувається переживший серцевий напад Кіркоров

У програмі “Зірки зійшлися” обговорили стан здоров’я Бедроса Кіркорова. Хресна поп-короля Ольга Новожилова розповіла, що спілкувалася з артистом, який перебуває в лікарні, по телефону. Вона зазначила, що він має досить бадьорий голос і не скаржиться на здоров’я. За словами Новожилової, Кіркоров-старший розповів, що у клініці за ним гарний догляд.

За словами Новожилової, у лікарні Бедроса Пилиповича все влаштовує, він не скаржиться ні на умови, ні на харчування. Він розповів Ользі, що найближчим часом його мають перевести до звичайної палати. Відповідаючи на запитання про діагноз, вона сказала, що у Кіркорова-старшого проблеми із серцем, і не виключила, що їх посилив коронавірус. При цьому Новожилова намагалася підбадьорити артиста.

Варто відмітити, що біда сталася з чоловіком майже одразу після інтерв’ю Камалії, яка багато років дружила з Філіпом Кіркоровим і розповіла про його зраду. А нещодавно до співачки долучилася і Оля Полякова, яка розкритикувала поведінку поп-короля та його спробу захистити Марченко та Медведчука.