(Відео) Філіп Кіркоров вперше показав свого батька у молодості: Бедрос Кіркоров був славетним красенем

Філіп Кіркоров заслужив звання поп-короля естради і зі своїм легендарним батьком співак несе цю корону по життю. Бедросу Кіркорову сьогодні 89 років.

Часто діти йдуть стопами своїх батьків. Особливо це стосується творчих родин, з якої походить і Філіп Кіркоров. Сьогодні він святкує разом зі своїм співочим татом його 89-річчя і, як розповідає, сам поп-король – йому у це не віриться.

Привітав не тільки особисто Кіркоров батька, а ще й публічно на своїй сторінці в Інстаграмі. Чоловік в першу чергу дякує за життя. Також артист поділився рідкісним відео, де його молодий тато відмінно поставленим голосом виконує композицію.

Що відомо про життя Бедроса Кіркорова?

Чоловік – справжній довгожитель. Він народився у 1932 році у Болгарії. Пережив війну, важкі повоєнні роки, але назавжди проніс у серці любов до музики попри все.

Це зараз Бедрос сивий дорослий чоловік, а раніше, за радянських часів – це був дуже яскравий артист. Це не дивно, адже батько Кіркорова має не тільки болгарське, а й вірменське коріння.

Філіп Кіркоров успадкував деякі риси від батька. Молодий Бедрос Кіркоров – зліва.

Талант у Бедроса проявлявся з дитинства. Чоловік разом з батьками співав у хорі, а згодом його запросили на навчання до Москви. А ось, з матір’ю майбутнього сина його доля звела під час концерту у Сочі.

Якщо Філіпу довподоби поп-музика, то його батько з юності вирішив присвятити себе оперним співам. Записав Бедрос понад 50 композицій. Зазвичай він виконував класичні партії, а також не гребував патріотичними піснями.

В останні роки чоловік вже не виступає на сцені, але без діла не сидить вдома – займається благодійністю.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.