|
21.04.2022 18:05

Тарзан поставив Наташу Корольову перед фактом: поки співачка хоче розлучення, Сергій Глушко показав малу дитину

Чутки про розлучення Наташі Корольової і Тарзана після 19 років у шлюбі набирають обертів. Цього разу відкрилися нові деталі з життя велелюбного Сергія Глушка.

Про кінець любовної історії Тарзана і Наташі Корольової заговорили ще у 2020-му, коли стало відомо, що танцюрист зраджував співачці, поки вона відпочивала на курорті.

При цьому пара через деякий час заявила, що всі незгоди вони подолали і розлучатися не збираються — мовляв, шлюб став тільки міцнішим.

Чергову тріщину стосунки Глушко і Корольової дали після того, як Сергій публічно висловив свою громадянську позицію у зв’язку з подіями в Україні, чим відштовхнув від себе тещу-українку Людмилу Поривай. Наталя при цьому зберігає мовчання.

Велелюбний Тарзан пред’явив Корольовій маленьку дитину на фоні чуток про розлучення

Поки співачка майже не виходить на зв’язок з фанатами у соціальних мережах, Тарзан поринув у творчість.

Не так давно він взяв до рук фарби й мольберт та почав писати картини — свої художні таланти він почав активно розвивати ще під час карантину, і його першим твором, який побачила публіка, став портрет дружини, а цього разу новоспечений художник представив портрет невідомого малюка, який власною персоною розглядав картину.

Підписники так і не почули від Тарзана, ким йому доводиться ця дитина.

Нагадаємо, за танцюриста Корольова вийшла заміж після розлучення з композитором і співаком Ігорем Ніколаєвим.

Мама співачки не одразу прийняла в родину зятя такої екстравагантної професії, але довелося, адже поруч з ним її донька була щасливою.

Зіркова пара виростила сина Архипа, який пішов стопами обох батьків одразу — і танцює на пілоні, і співає на сцені.