|
24.04.2022 20:29

Колишня дружина Потапа Ірина Горова возз’єдналася з першим чоловіком Юрієм Горовим: про продюсера і не згадує

Колишня дружина Потапа Ірина Горова привітала всіх з Великоднем та показала декілька ексклюзивних кадрів зі святкування. Усі деталі в статті.

Про розлучення Ірини Горової та Потапа публіка підозрювала досить довго, і як з’ясувалося згодом, мала рацію. Зіркове подружжя тривалий час приховувала той факт, що Олексій пішов від дружини до коханки Насті Каменських.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова возз’єдналася з екс-чоловіком Юрієм Горовим

Продюсерці вдалося вийти з ситуації з гордо піднятою головою, і ба більше, вони з Потапом змогли зберегти дружні стосунки, які підтримують до сих пір заради спільного сина Андрія. Звісно, з Каменських Горова не спілкується.

Варто відмітити, що Потап не єдиний чоловік, який удостоївся такого ставлення до себе попри усі негаразди. Так, продюсерка зізнавалася, що так само дружить і за першим чоловіком Юрієм Горовим. Нещодавно зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію, з якої стає зрозуміло, що вона навіть святкує з ним Великдень. Поряд з батьком сіла старша донька Ірини Наталія, яка неймовірно схожа на чоловіка.

А от Потапа на жодному кадрі немає і це не викликає здивування, адже увесь цей час в нього була інша сім’я і світле свято він проводив разом з коханою дружиною та кумами Юрієм Горбуновам та Катериною Осадчою.

Варто відмітити, що колишня дружина продюсера не те щоб не викреслює його зі свого життя, а навіть зізнавалася йому у коханні, коли він випустив свою композицію про Київ. А в інтерв’ю Маші Єфросиніній заявила, що вона – його найкраща дружина. Образити Настю Каменських вона точно не боялася.

ЧИТАЙ ТАКОЖ:
Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація