|
25.04.2022 21:09

44-річна Камалія вперше розповіла, як її чоловік Мохаммад Захур повернув її в сім’ю: “Стукнув кулаком”

Відома українська співачка Камалія розповіла, як її чоловіку Мохаммаду вдалося вмовити її виїхати з України до Великобританії. Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, знаменита українська співачка Камалія до останнього не хотіла покидати Україну. Її чоловік, пакистано-британський мільярдер Мохаммад Захур одразу забрав спільних доньок Арабеллу та Мірабеллу і відвіз їх у безпечне місце — до Великобританії.

Натомість артистка та її мати Інна Петрівна не хотіли їхати за жодних умов. У Великдень Камалія дала ексклюзивне інтерв’ю журналістам “Зіркового шляху”, в якому розповіла, як Захуру вдалося вмовити її покинути країну.

Камалія вперше розповіла, як її чоловік Мохаммад Захур повернув її в сім’ю

Виявляється, моральний стан Камалії був дуже пригніченим через те, що велика кількість її друзів проживало в Бучі, а батько, який все життя був жителем Чернігова, не виходив на зв’язок більше двох тижнів. Зірка дуже хвилювалася за своїх коней. І згодом з’ясувалося, що не дарма, адже двоє з них загинуло. Фанати співачки добре пам’ятають, як вона поливала сльози кожного дня.

Однак Мохаммад почав тиснути на свою дружину, вмовляючи її повхати заради дітей. Він заявив, що їхні доньки не пробачать йому, якщо він залишить маму серед такого жаху і не змусить її повернутися в сім’ю.

“Вони дуже переймалися, коли я була в Україні. І вони постійно мені телефонували, благали: “Мамо, від’їжджай, будь ласка, ми не хочемо щоб ти загинула”. Вони дуже плакали і коли вже чоловік мені так стукнув кулаком по столу і сказав: “Все, я нічого не знаю, виїжджай”

Варто відмітити, що у Мохаммада в Об’єднаному Королівстві є нерухомість, там же проживає його старша донька Таня і колишня дружина.