Categories Шоу-бізнес

Екс-холостяк Іраклі Макацарія одружується: бізнесмен запропонував своїй дівчині вийти за нього заміж

Стало відомо, що грузинський бізнесмен та екс-холостяк Іраклі Макацарія зробив пропозицію своїй дівчині. Коли зіркова пара планує весілля?

Грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія прославився в Україні завдяки головній ролі в одному з сезонів романтичного реаліті-шоу “Холостяк”.

На жаль, кохання він так і не зміг знайти, але натомість отримав популярність. Фанатки підприємця мріяли стати його обраницею, але ця роль все ж таки дісталася його співвітчизниці Лізі Чічуа — молодій красуні модельної зовнішності.

Екс-холостяк Іраклі Макацарія одружується

Так, нещодавно стало відомо, що Іраклі нарешті зробив пропозицію руки і серця своїй обраниці. Дівчина, як і очікували, прийняла її. Отож фанати пари скоро матимуть можливість побачити їхнє весілля.

До речі, на коліна бізнесмен встав у темну добу, завдяки чому мав можливість порадувати кохану салютом після того як вона сказала “так”. На фотографіях пара дуже щаслива, а дівчина взагалі плаче від радості.

Про те, що Іраклі став нареченим стало відомо завдяки публікації на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Як і більшість популярних блогерів він вирішив поділитися цим особливим моментом зі своїми підписниками.

Варто відмітити, що рівно рік тому він спілкувався з українськими журналістами і зізнався, що вже готовий побратися, а також розглядає можливість народження в нього спадкоємців. Судячи з настрою Макацарії, вже тоді можна було сказати, що він не вагається і хоче реалізувати свої плани якнайшвидше. Як ми побачили згодом, Іраклі дійсно дуже твердий у своїх намірах і неймовірно закоханий у свою обраницю.

Share