Як виглядають майбутні тесть і теща екс-холостяка Іраклі Макацарії: “Більші грузини, ніж він сам” (ФОТО)

Відомий грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія, який свого часу прославився на території України, вперше засвітився у компанії майбутніх тещі та тестя.

Декілька років тому відомий грузинський бізнесмен Іраклі Макацарія намагався знайти своє кохання на території України. Для цього він став головним героєм романтичного шоу “Холостяк”. Але доля не посміхнулася йому і спроби створити міцні відносини з коханою жінкою були марними.

Пройшло вельми багато часу з тих пір, і багато хто взагалі не був впевнений, що зірка таки зможе реалізувати своє бажання стати чоловіком та батьком. Тим не менш минулого року йому вдалося здивувати аудиторію. Вперше він представив публіці свою кохану Лізу.

Як виглядають майбутні тесть і теща екс-холостяка Іраклі Макацарії

Дівчина родом із Грузії, і як виявилося, в села у душу Іраклі бажання стати її чоловіком та батьком її дітей. Про це він розповів в інтерв’ю. Чоловік натякнув, що весілля зіграють швидко, і з дітьми він не збирається відтягувати.

А нещодавно на особистій сторінці Лізи в соціальній мережі Instagram з’явилася кадри, на яких Іраклі постав у компанії своїх майбутніх тещі та тестя. Публікація викликала шквал позитивних емоцій. Співвітчизники Лізи почали засипати пару червоними сердечками, а українці навіть жартували.

Як виглядають майбутні тесть і теща екс-холостяка Іраклі Макацарії. Скріншот коментарів під публікацією коханої бізнесмена

Варто відмітити, що сім’я коханої Іраклі має дуже інтелігентний вигляд і при цьому дійсно помітні грузинські риси. Кадри були зроблені у ресторані. Імовірно під час дня народження когось із членів сім’ї.

Варто відмітити, що інформація стосовно весілля пари поки що відсутня.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.