|
23.10.2020 18:35

Влад Яма показав що з ним робить Лілія: це те, про що ви подумали

Найхаризматичніший суддя проекту показав себе з іншого боку.

Виявляється, за вимогливістю хореографа криється люблячий чоловік і батько. Про це розповіла дружина Влада Ями Ліліана і показала світлини з романтичної фотосесії.

Нещодавно дружина шоумена на своїй сторінці у мережі Instagram виклала кадри з літньої фотосесії. На знімках пара одягнена у біле. На хореографові біла сорочка вільного крою і білі штани, а Ліліана обрала коротку білу сукню з об’ємними рукавами і чорний корсет. Волосся у зіркової дружини розпущене, а на обличчі яскравий літній макіяж. Доповнила образ жінка солом’яним капелюхом з не дуже широкими крисами.

У підписі під фото зіркова дружина порадила частіше посміхатися і сміятися. Вона додала, що сміх – джерело гормонів радості.

Прихильники пари засипали їх компліментами і висловили захоплення парою. Підписники також зауважили, що під час перегляду “Містера Біна” важко стримати сміх.

Справді, світлини вийшли дуже сімейними і ніжними. Від них віє спокоєм і відчувається повне взаєморозуміння між Владом Ямою та Ліліаною.

Днями у зірковій родині сталася ще одна приємна подія. Після чого на сторінці шоумена у мережі Instagram з’явилися нові родинні знімки. На одному з них родина смакує коктейлями, а Влад Яма скинув з себе суворість і повністю насолоджується часом з рідними. На обличчі у хореографа усмішка, яка дуже відрізняється від екранної.

І знову нічого, крім захоплення і компліментів, зіркова родина у шанувальників не викликала.

Зауважимо, що на родинних знімках суворий суддя Влад Яма показує себе з іншого боку. На літніх кадрах він ніжно і турботливо дивиться на дружину і обіймає її.

Новини, інтерв’ю, цікаві історії ти знайдеш на сайті Сенсація