Вердикт лікарів змусив плакати Влада Яму

Влад Яма завжди впевнений, коректний, але вимогливий. Чи завжди він був таким і чому його танцювальна кар'єра могла закінчитися так і не розпочавшись?

Влад Яма родом із Запоріжжя і у 18 переїхав до Києва з мрією стати чемпіоном світу.

Це зараз він успішний хореграф і суддя проекту «Танці з зірками», але тоді він думав, що з мрією і танцями доведеться розпрощатися. Що тоді трапилося і чому Влад Яма готовий був відмовитися від мрії, хореограф розповів передачі «Зірковий шлях».

За словами танцюриста, через рік після переїзду до Києва в нього «тріснув хрящик, який покриває надколінок з внутрішнього боку. Спочатку це був просто біль, потім з’явився набряк. І я не міг нормально ходити. Починав кульгати.  Потім я потрапив до лікарів, які мені сказали, що треба оперувати. Мені зробили першу операцію». Як далі згадує Влад Яма це був лише початок і «через чотири роки те ж саме повторилося з другою ногою». Хореограф зізнається, що між першою і другою операціями вони з партнеркою Мартою Бакай виграли відкритий чемпіонат Англії зі спортивних танців. Хоча вже тоді майбутній суддя проектів «Танці з зірками» і «Танцюють всі» мріяв стати чемпіоном світу і виступати на Блекпульському фестивалі. Він вважався справжньою танцювальною Меккою і участь у ньому цінувалася набагато вище, ніж перемога навіть на чемпіонаті світу.

Після перенесених операційВладові Ямі здалося, що треба опановувати іншу спеціальність, якщо не вдасться повернутися на паркет. Як запасний варіант танцюрист вирішив обрати право, оскільки, як він сам стверджує, непогано розбирався в цій сфері.

Травма і слова лікаря про те, що він, можливо, більше ніколи не затанцює змусили Влада Яму зі сльозами на очах зателефонувати батькам і розповісти про вердикт.

Від розчарування і розпачу його врятувало запрошення на перший сезон «Танців з зірками» як учасника. Тоді, як згадує танцюрист, його спершу хотіли поставити в пару з Русланою Писанкою, але кастинг він провалив. Тоді ж його поставили в пару з Наталією Могилевською і їм почали приписувати роман.

Влад Яма і Наталія Могилевська в першому сезоні "Танців з зірками"
Влад Яма і Наталія Могилевська в першому сезоні “Танців з зірками”

Також у «Зірковому шляху» Влад Яма згадав шкільний період, коли довелося витримати насмішки та знущання однолітків через захоплення танцями.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.