|
29.04.2022 17:49

42-річна Маша Єфросініна розповіла, де її чоловік: “Діти вперше побачили, як він плаче, а я розкисаю”

Розлучатися з коханою людиною завжди важко. До того ж якщо люди розлучаються на невизначений час. А в Україні зараз саме такий час, після подій 24 лютого 2022 року

Коли трапилися події в Україні 24.02.2022 багато українців не знали що робити. Ніхто не вірив, що таке можливе у сучасному світі. Більшість країн з обуренням засудили росію за її дії в Україні. Прогресивне людство запровадило санкції проти російської федерації, а Україні почали допомагати. Представники шоубізнесу, зокрема й з України, відгукнулися негативними постами в соціальних мережах про росіян. Зокрема, засудили дії росії Максим Галкін і Макаревич. Потім їм довелося виїхати за кордон, оскільки на них почалося гоніння російської влади. Маша Єфросініна, Оля Полякова та інші українські зірки, також виступали у соцмережах та засуджували росіян та російське керівництво за їхні дії щодо України.

Чоловікові стає легше, коли він бачить Машу Єфросініну веселою та в настрої

Багато українських зірок вивезли свої сім’ї з небезпечної зони в західну Україну чи за кордон. Як сказала Маша Єфросініна, вони з чоловіком розлучилися, вона вивезла дітей і зараз перебуває з ними в безпечному місці. А її чоловік залишився вдома. Вони часто зв’язуються. Телеведуча розуміла, що прощається з чоловіком на невизначений термін – це був важкий момент для кожного члена їхньої сім’ї: “Діти вперше бачили, як він плаче. Ми ніколи не розлучалися так довго”. І хоча подружжя щодня підтримує зв’язок, іноді це не вдається і воно листується телефоном. Її чоловік радить не виявляти у цей скрутний час свої почуття і не плакати. Річ у тому, що її чоловікові стає легше, коли він бачить Машу Єфросініну веселою та в настрої. Їй не можна розкисати від романтичних розмов. Маша Єфросиніна сказала, що: “Останній романтичний момент у нас був, коли він з відеозв’язку показав мені орхідеї, які ростуть у нас удома”.