Оля Полякова вперше відверто відповіла, де зараз її мама, яка раніше жила в російській федерації: “Я дуже уникала”

Коли близька людина у безпеці, то можна спокійно робити свою справу. Оля Полякова дуже переживала за маму, яка нещодавно була у росії. Співачка боялася, щоб про неї не дізналися російська влада

Українські зірки, здебільшого люблять свою Батьківщину та всіляко підтримують її. З кожним роком у нашій країні з’являються нові таланти й всі думали, що Україна прогресуватиме далі. Одразу після подій, що відбулися в Україні 24 лютого 2022 року, світ став іншим. Більшість демократичних країн засудили агресивні дії росії проти України. Санкції, які запровадили країни Європи та США боляче вдарили по економіці російської федерації та по кожному росіянину. Це видно навіть з ажіотажу щодо товарів у супермаркетах росії. Українські представники шоубізнесу, зокрема й Оля Полякова, гнівно відгукнулися в соцмережах про росіян, які підтримали дії керівництва країни щодо України. Оля Полякова нещодавно відповіла на запитання у шоу “Слава+”. Зокрема, їй ставили питання про її сім’ю, зокрема і про маму, яка проживала в росії. Раніше Оля Полякова не коментувала життя її мами у російській федерації. У Олі Полякової поцікавилися, де сьогодні перебуватиме її мама. На це співака відповіла: “Дякувати Богу, моя мама поїхала. Я дуже уникала цього питання, доки вона була там. Тому що у мене був, як заручник, мені було дуже страшно. Моя мама поїхала, дякувати Богу. Вже близько 2 тижнів. Вона буде зі мною, тому все буде гаразд.” Оля Полякова розповіла далі, що 45 днів була у депресійному стані. І завдяки нещодавній роботі вона прийшла з себе. Оля Полякова констатувала, що її будинок цілий після подій в Україні 24.02.2022 року, однак у цьому районі не спокійно. Співачка поскаржилася, що іншим людям із житлом не пощастило. Воно зруйноване і тепер люди не знають, куди повернутися і що робити. Деякі знаходяться у західній Україні, інші за кордоном. Тому державі треба робити все, щоб переселенці поверталися в Україну і найголовніше, щоб їм було кудись повернутися.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.