|
03.05.2022 22:29

Як виглядає дружина та доньки Євгена Кошового: золотоволосі красуні, які щодня терплять почуття гумору коміка

Євген Кошовий - учасник "Кварталу 95" та один із найближчих друзів президента України. Як виглядають діти та дружина коміка - читайте далі у матеріалі.

Євгена Кошового можна назвати другим за популярністю у студії “Квартал-95”, відразу після Володимира Зеленського, який у 2019 році став президентом України. Кошового багато телеглядачів знають як “Лисого з Кварталу” завдяки зачісці, яка стала родзинкою актора.

Сам Кошовий познайомився зі своєю дружиною Ксенією у 2005 році в клубі – майбутня дружина актора професійно займалася танцями та працювала у шоу-балетах артистів. Кошовий закохався у дівчину з першого погляду та довгий час добивався її уваги. Врешті-решт йому вдалося завоювати її прихильність. Кошовий зізнавався, що особливо улюбленою в родині для нього є теща. Він вважає маму дружини найкращою подругою та обожнює проводити з нею час, не дивлячись на різні стереотипи.

Євген Кошовий з дружиною, донькою і тещею

Ксенія подарувала чоловікові двох доньок: Варвару, якій цього року виповнилося 14, і Серафиму, яка у вересні святкуватиме восьмиріччя. Варя намагається піти стопами тата та всіляко проявляє себе у творчій сфері. Дівчинка брала участь у шоу “Голос. Діти”, “Розсміши коміка”, виступала на сцені “Ліги Сміху”, а також була ведучою шкільної версії гумористичного змагання.

Кошовий бере активну участь у вихованні своїх дівчаток і намагається бути для них вірним другом, а не просто справедливим татом. Євген постійно був поряд на усіх виступах Варі, а також неодноразово з теплом розповідав про родину під час інтерв’ю. Шоумен також пригадував, як вперше побачив старшу дочку:

“Коли зайшов, побачив Варвару, думаю “яке воно маленьке, як з ним бути далі”. Найбільше боявся брати її на руки. Ну і потім звикаєш”, – сказав Євген Кошовий.

Як виглядає сім’я Євгена Кошового

п