Євген Кошовий вперше розкрив вартість їх з дружиною весілля: брав шалений борг у “Кварталу”

Резидент "Вечірнього Кварталу" Євген Кошовий та його дружина побралися у борг. У що обійшлося елітне весілля за чужий кошт.

Резидент найпопулярнішого в Україні гумористичного шоу “Вечірній Квартал” Євген Кошовий та його дружина Ксенія Кошова нещодавно завітали на інтерв’ю до Олицької на її YouTube-каналі. Журналістіці вдалося випитати у зірок абсолютно все: від першого знайомства до вартості весілля.

Вагітна наречена

Ксенія Кошова відверто розповіла, що побралася на другому місяці вагітності. Та зазначила, що весілля відбулося не “по зальоту”, а так склалися обставини.

Інтерв’ю відбулося у неймовірно милій студії, яка справляє враження комфортної кімнати для гостей.

Вони спланували одруження набагато раніше, ніж дізналися про те, що чекають на маля. Це завадило жінці влаштувати весілля таким чином, як їй хотілося. Адже подружжя не змогло повінчатися, а Оксана не мала змоги випити алкоголю.

Елітне свято

Натомість Євген Кошовий зізнався, що весілля з Ксенією — один з найщасливіших днів у його житті. А також розповів, що побралися вони не за власний кошт.

Журналістка брала інтерв’ю в гостей по черзі.

Євген тоді заробляв небагато і взяв у борг у студії та Володимира Зеленського. У 2007 році їх одруження зайняло третє місце у рейтингу найбагатших весіль на поствітчизняному просторі. Чому комік був абсолютно нерадий, адже Галустян та Волочкова, які посіли 1-е та 2-е місця витратили у 10, а то й в 20 раз більше.

Борг

Власне, Кошові витратили лише 15 тисяч доларів – на той час величезні гроші. Та вони навіть не стоять поруч з витратами відомої балерини.

Частину грошей зіркова пара віддала одразу ж після весілля, адже отримала подарунки в грошовому еквіваленті. А залишок Євген віддав через рік. Адже у ті часи в нього був великий концертний тур і він дуже добре заробив згодом.

Злощасний холодильник

Не забув артист розповісти і про подарований холодильник, який стоїть на кухні в подружжя до сих пір. Але так було не завжди, адже цьому холодильнику довелося стояти у кутку студії більше, ніж півроку. Євген жартома розповідав, що його благали забрати подарунок додому, а він не міг цього зробити, так як забирати його було просто нікуди. Квартиру подружжя придбало тільки через рік після того, як побралося.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.