|
05.05.2022 15:35

Дочка Сніжани Єгорової Стася Ровінська вперше розповіла про важку хворобу чоловіка: “З таким діагнозом…”

Відома українська телеведуча Стася Ровінська, яка з початком війни відріклася від своєї матері Сніжани Єгорової, розповіла про важку хворобу чоловіка.

Ведуча шоу “Твій день” на телеканалі 1+1 Стася Ровінська зустріла війну у себе вдома, але нещодавно все ж таки наважилася виїхати з родиною за кордон.

Так, зі своїм чоловіком Ярославом і трьома малими дітьми телезірка знайшла тимчасовий прихисток в європейській країні, про що повідомила в соціальних мережах.

Стася Ровінська вперше розповіла про важку хворобу чоловіка

У себе в Інстаграмі Ровінська поділилася подробицями виїзду, а разом з тим вперше розповіла про важку хворобу коханого:

“Обіцяла розказати, де ми. Ми в Італії. Приїхали до хрещеного мого чоловіка. Він лікар. Колись давно, приблизно 20 років тому… Мій чоловік дуже сильно захворів, в Україні він був чи не єдиним з таким діагнозом… І ніхто навіть не знав, як лікувати… Тоді доля звела його родину з лікарем з Італії, і він буквально врятував його… Зараз у нас троє дітей і це усе теж завдяки йому… Тож це дуже особлива людина для нашої родини”.

Стася Ровінська вперше розповіла про важку хворобу чоловіка

Нагадаємо, з початком війни в Україні Стася Ровінська відцуралася від своєї зіркової матері Сніжани Єгорової через кардинально протилежні громадянські позиції та закликала українців не звертати на неї уваги, адже цього вона і прагне.

Стася Ровінська вперше розповіла про важку хворобу чоловіка

Акторка публічно підтримувала політику рф навіть після повномасштабного вторгнення, але різко змінила думку, коли у неї виникли проблеми з подовженням терміну дії документів для перебування в Туреччині, куди вона перебралася восени 2021-го з трьома молодшими дітьми від колишнього чоловіка Антіна Мухарського.