29-річна Стася Ровінська зізналася, що не спілкується зі своєю матір’ю Сніжаною Єгоровою: “Боляче і неприємно”

Відома українська телеведуча Стася Ровінська зробила публічну заяву щодо відношення до позиції своєї матері Сніжани Єгорової, з якою, як виявилося, вже давно не спілкується.

Сніжана Єгорова наприкінці 2021 року повідомила, що більше не живе в Україні. Зірка телебачення перебралася до Туреччини разом з молодшими дітьми від Антіна Мухарського. Там вона займається написанням своєї третьої книги “Страна У…битого народа” про сучасні українські реалії. Саме вони й стали причиною переїзду за кордон.

Попри нове життя в сонячній країні, екс-дружина Антіна Мухарського активно слідкує за тим, що відбувається на Батьківщині, та підтримує Володимира Володимировича Путіна. Про це вона особисто повідомила на власній сторінці в Фейсбук.

Сніжана Єгорова заявила, що підтримує Володимира Володимировича Путіна
Сніжана Єгорова заявила, що підтримує Володимира Володимировича Путіна

Заява Єгорової викликала неабиякий резонанс в публічному полі. Виданню “Сьогодні” деякі зірки висловили своє здивування з цього приводу. Так, Ігор Кондратюк припускає, що Сніжана має психічні проблеми. Ірма Вітовська не приховує розчарування і теж не виключає, що це може бути щось психологічне або ж вона інакше говорити не може через зобов’язання перед кимось.

Ситуацію прокоментувала і старша донька Єгорової Стася Ровінська. В Інстаграмі зірка шоу “Твій день” написала, що не товаришує з матір’ю навіть у соцмережах і їй не хотілося б, але вона все ж мусить зробити заяву щодо Сніжани, бо це стосується її родини:

“Відверто, мені боляче і неприємно це писати, але мушу. Я не спілкуюсь з нею вже понад рік. На це є багато причин, деякі стосуються тільки нас і я не хотіла б їх виносити, але й зокрема через різні світогляди та кардинально протилежну громадянську позицію”.

Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська зізналася, що не спілкується з матір'ю
Донька Сніжани Єгорової Стася Ровінська зізналася, що не спілкується з матір’ю

Саме Стася колись зарєструвала матір у соціальних мережах, однак тепер сильно про це шкодує. Також Ровінська зауважила, що на відміну від егоїстичної Сніжани, вона сама як мама трьох дітей намагається жити так, аби спадкоємці не були заручниками її вчинків.

Не приховує донька Єгорової і свого страху за наймолодших брата і сестру, котрими опікається матір, та власних дітей, адже їхню бабусю не хвилює навіть безпека онуків, які живуть в Україні.

Схожі статті