|
05.05.2022 17:11

47-річний Валерій Харчишин розлучився з дружиною після 13 років у шлюбі: “Ще до війни я жив другим життям”

Соліст українського рок-гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин пішов від дружини після 13 років у шлюбі. Цією сумною новиною музикант поділився в соціальних мережах.

З 2009 року відомий український артист Валерій Харчишин перестав бути холостяком та зіграв весілля з Юлією Кузьмінською, яка народила йому двох синів, один з яких невиліковно хворий. Крім того, подружжя втратило новонародженого спадкоємця, що народився п’ятимісячним. Ще у знаменитості є старший син від першого шлюбу.

В одному зі своїх інтерв’ю музикант зізнався, що дуже важко переживав цю втрату, відбилося це й на стосунках з дружиною.

Як виявилося, пара розійшлася ще до війни, але відомо про це стало лише зараз:

“Ще до війни ми перестали бути фізично подружжям. Я жив іншим життям в іншому місці, в іншому будинку, і мав/маю інші стосунки…”, – заявив Харчишин на особистій сторінці в Facebook.

Валерій Харчишин розлучився з дружиною після 13 років у шлюбі

Прийнявши рішення розлучитися, Валерій залишив дружині й синам той самий будинок під Гостомелем, який знищила російська армія, хоча коли співак про це розповідав, не уточнював, що на той момент вже там не проживав. Лише зараз лідер “Другої ріки” пролив світло на ситуацію:

“Не хочу жувати цю тему, але маю бути чесним, насамперед, перед самим собою. Там жили мої діти, там жила їхня мама і моя офіційна дружина Юля”.

При цьому Харчишин зауважив, що вже робить і далі робитиме все від себе можливе, аби не тільки пришвидшити перемогу, а й відбудувати житло заради спадкоємців. Валерій налаштований рішуче:

“І жодна погань не завадить мені це зробити”.

Раніше музикант показував вражаючі фото тих руїн, що залишилися від будинку.