“Він поступово йде”: лідер гурту “Друга ріка” Валерій Харчишин вперше розповів про невиліковну хворобу сина

Лідер популярного українського рок-гурту "Друга ріка" Валерій Харчишин вперше відверто розповів про невиліковний діагноз, який поставили його сину. Хвороба знесилює хлопчика щоденно, з чим співак не може змиритися. Про це стало відомо з програми "Битва екстрасенсів".

Про своє сімейне життя Валерій Харчишин говорить вкрай рідко, проте відомо, що з дружиною Юлією Кузьмінською він у шлюбі вже більше 10 років, протягом яких на світ з’явилися троє дітей. Усі вони хлопці. Виявилося, що один з синів музиканта страждає від серйозного захворювання, яке зупинило його в розвитку та завдає болю.

Так, фронтмен “Другої ріки” став гостем нового випуску шоу “Битва екстрасенсів”, де вперше розкрив цю важку сімейну таємницю. Для нього це стало сильним ударом – страшнішим за смерть:

“Це набагато важче, тому що коли твоя близька людина, твій син залишається вдома поруч з тобою, але він змінюється… Зрештою, залишається тіло, а душа… Він просто поступово йде”.

Дружина Валерія Харчишина
Дружина Валерія Харчишина

Конкретний діагноз сина Харчишин не розкрив, однак сказав, що хворіє він вже 4-й рік поспіль. Валерій не розсекретив і те, кому саме з його дітей діагностували хворобу та як протікає лікування. Рокер лише зауважив, що хлопчик змінився до невпізнання – так вплинула на нього недуга:

“Це коли ти любиш свою дитину, він в твоєму уявленні один, а приходиш додому – це інша людина”.

Варто зазначити, що це вже не перше горе в родині Харчишина і його дружини Юлії. У 2016-му на п’ятому місяці вагітності вони втратили дитину. Дуже важко Валерій переживав втрату, і лише підтримка близьких і шанувальників допомогла йому повернутися на сцену.

Син Валерія Харчишина важко хворий
Син Валерія Харчишина важко хворий

Також відомо, що у 2013 році помер старший брат Харчишина Василь. Життя родича забрав рак крові – лімфома. Як розповідав музикант, він міг залишитися серед живих, але виявити онкозахкорювання вдалося не одразу:

“Лікували якийсь бронхіт. Діагностували вже запізно”, – поділився Валерій з “Зірковим шляхом”.

Схожі статті