|
06.05.2022 23:49

40-річна Лілія Ребрик показала нове робоче місце: сидить серед лісу на пеньку та намагається зловити інтернет

Телеведуча Лілія Ребрик показала, в яких умовах вона зараз працює у кадрі. Щоб побачити нове робоче місце зірки "Ранку з Україною" - читайте далі.

Лілія Ребрик від початку повномасштабного вторгнення росії на територію України перебралася разом із двома доньками на захід країни. Сама телеведуча народилася у Чернівцях, саме тут залишилися її батьки, тож від агресії сусідньої держави Лілія тікала в рідну домівку.

Декілька тижнів тому в особистому блозі Ребрик повідомила, що проєкт “Ранок з Україною” на каналі “Україна” відновлює свою роботу. У кадрі Лілія знову працює з колегою Анатолієм Анатолічем. Однак через те, що ефірна сітка вітчизняного телебачення зараз транслює онлайн-марафон з цілодобовими та актуальними новинами, проєкт “Ранок з Україною” виходить тимчасово на онлайн-ресурсах.

Тож Ребрик “виходить на роботу” за допомогою ноутбуку та з будинку, в якому вона зараз проживає на Заході. Сама Лілія показала, як виглядає її теперішнє робоче місце, далеко від знімальної студії.

Лілія Ребрик показала робоче місце

Телеведуча сидить у дворі під деревом на звичайному табуреті. Замість стола – бочка з підставкою для планшета. Поряд – чашка з кавою, без якої Лілія не розпочинає свого робочого дня.

Лілія Ребрик показала робоче місце

“Просто неба… Так хочеться, ЩОБ ПІД МИРНИМ НЕБОМ. Але ми не здаємося. ми з Анатолієм Анатолічем виходимо в ефіри в польових умовах… домашні, такі, якими ми є… без ідеальних картинок. Повертаємо себе і вас до життя. Наближаючи з кожним прожитим днем нашу перемогу.”, – зазначила телеведуча.

Нагадаємо, що Ребрик з перших днів повномасштабної агресії росіян активно підтримує Україну та тримає інформаційний фронт у своєму особистому блозі, за яким слідкують 777 тисяч користувачів мережі.