“Мені невимовно боляче”: Лілія Ребрик розповіла, як пояснювала дітям все, через що зараз проходить наша країна

Лілія Ребрик, яка виховує двох доньок шкільного віку, розповіла, як вона пояснювала дітям ситуацію в країні. За словами телеведучої, вона не могла ігнорувати те, що відбувається.

Телеведуча Лілія Ребрик зараз, як і всі українці намагається триматися та робити все можливе для забезпечення мирного життя на рідній землі. Зірка “Ранку з Україною” активно волонтерить та використовує особистий блог, щоб ділитися корисною інформацією зі своєю аудиторією.

Нещодавно ведуча розповіла, як вона пояснила донькам ситуацію, яку зараз переживає вся країна. Ребрик разом зі своїм чоловіком, хореографом Андрієм Диким, виховує двох доньок – 9-річну Діану та 3-річну Поліну. Лілія разом із родиною залишається в Україні, тож розмова з дітьми була неминучою. Своєю практикою непростої бесіди телеведуча поділилася з прихильниками, адже діткам тяжко зрозуміти та усвідомити всю серйозність ситуації, до того ж війна може залишити непростий слід на їхньому психологічному здоров’ї.

“Мені невимовно боляче, як й іншим батькам та матерям з України, що нашим дітям довелося дізнатися, побачити, що таке війна. Але мовчати і вдавати перед малюками, що все гаразд — неможливо”, — зізналася Лілія.

Лілія Ребрик з доньками та чоловіком
Лілія Ребрик з доньками та чоловіком

Старшій дочці Лілія розповіла все прямо.

“Вона вже знає, що таке зброя і що таке війна. Знає, що на нас напала росія і що її “лідер” просто не може зупинитися, мріє перемогти у своїй безглуздій війні”, – поділилася телеведуча.

При цьому Ребрик додала, що вона запевнила Діану, що цей сценарій розвитку подій – неможливий. Захисники України обов’язково переможуть зло, а наша Батьківщина буде вільною та незалежною.

З молодшою донькою було трохи складніше, адже вона ще занадто маленька, щоб усвідомити тяжку реальність, яка зараз існує на вулицях наших міст. Ребрик відзначила, що вона пояснила Поліні, о безглузда божевільна людина розв’язала з нами війну.

Також телеведуча запевнила доньок, що ті обов’язково зможуть повернутися у рідний дім, а Україна зовсім скоро виборе свою незалежність та свободу.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.