|
09.05.2022 12:09

Потап більше не повернеться до України? Настя Каменських видала місцезнаходження чоловіка: “Ведмедик закордоном”

Знаменита українська співачка Настя Каменських зворушливо привітала Потапа з днем народження і тим самим видала його місцезнаходження під час війни.

Зараз до зірок українського шоу-бізнесу прикута особливо пильна увага з боку публіки, адже вже третій місяць триває війна і зараз як ніколи важлива їхня участь у політичному житті країни.

Так, деякі зі знаменитих красенів пішли захищати Батьківщину чи то в складі ЗСУ, чи то в лавах тероборони. Серед тих, хто змінив мікрофон на автомат — телеведучі Олексій Суханов, Володимир Остапчук, Даніель Салем, хореограф Дмитро Дікусар, співаки Святослав Вакарчук, Коля Сєрга, Арсен Мірзоян і не тільки.

Ті, хто залишився в Україні, але не поповнив ряди захисників, їздять з концертами для наших воїнів — Юрій Горбунов, Дзідзьо, Віталій Козловський, Євген Кошовий, Олександр Пікалов та інші.

Настя Каменських видала місцезнаходження Потапа

А деякі з зіркових чоловіків зустріли війну за кордоном і вирішили не повертатися, роблячи свій вклад у перемогу звідти, даючи благодійні концерти та привертаючи увагу світової спільноти до української біди.

Настя Каменських видала Потапа з головою

У себе в Інстаграмі Настя Каменських зворушила коханого Потапа привітанням з днем народженням та показала архівну світлину з мирних часів.

Артистка подякувала чоловікові за творчість, нахнення, позитив навіть у такі темні часи:

“Я завжди мріяла про чоловіка, з яким буде не страшно, з яким буде безпечно, а головне весело. Який окутає своїм теплом і коханням. Я тебе люблю, мій медведик”, – написала співачка.

Коментатори одразу ж підняли питання місцезнаходження іменинника Потапа:

  • “Цікаво, де зараз цей ведмедик?”;
  • “Ведмедик захищає Настю закордоном”;
  • “В Америці ховається… Там не страшно, безпечно, а головне — весело”, – пишуть користувачі мережі.
Настя Каменських видала місцезнаходження Потапа