Колишня дружина Потапа Ірина Горова зізналася йому у коханні: шлюб з Настею Каменських не грає ніякої ролі

Колишня дружина Олексія Потапенка Ірина Горова намагається підтримувати хороші взаємини з обидвома екс-обранцями, які свого часу стали батьками її дітей.

Розлучення Потапа та його першої дружини Ірини Горової  відбулося 8 років тому. Аудиторія очікувала, що зіркове подружжя не витримає усіх випробувань, що на них чекали. А це і плітки про романи Олексія на стороні, і тривалі гастролі, і публічність цих стосунків.

Врешті-решт, через декілька років з’ясувалося, що це розтавання відбулося не просто так, а через кохання Потапа до іншої — Насті Каменських. Хоча продюсер тривалий час спростовував плітки про його подружню зраду, згодом він дізнався, що дійсно був невірний Ірині, про що шкодує.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова зізналася йому у коханні

Зрада коханого чоловіка для продюсерки була болючою, але вона все ж таки подолала себе, і зберегла з ним теплі взаємини заради спільного сина Андрія. Через певний проміжок часу Горова змогла не тільки пробачити Потапа, але і зізнаватися йому в любові в інтерв’ю. Продюсерка наголошує, що вона все одно залишається для нього “головною” дружиною (інтерв’ю з Машею Єфросініною), а також не стримує пориви почуттів на публіці.

Колишня дружина Потапа Ірина Горова зізналася йому у коханні. Скріншот особистої сторінки продюсерки

Наприклад, 8 травня вона привітала колишнього благовірного з його дні нем народження. Вона побажала Олексію бути щасливим, а також додала декілька сердечок. Одне з них — яскраво червоне емодзі, інше — наліпка в Instagram.

Варто відмітити, що це не вперше, коли Ірина дозволяє собі говорити про почуття до екс-чоловіка. Неодноразово вона говорила про те, що любить його і цей факт нібито нічого у світі не може змінити.

Схожі статті