Categories Шоу-бізнес

Екс-холостячка Злата Огнєвіч забула Андрія Задворного і рушила за кордон: Батьківщину любитиме з-за океану

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч повідомила, чому покинула кордони України і де знаходиться зараз. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Відома українська виконавиця Злата Огнєвіч виказує велику підтримку своїм співвітчизникам, захисникам Батьківщини та шанувальникам.

Злата Огнєвіч забула Андрія Задворного і рушила за кордон

З кінця лютого вона не сидить на місці і намагається допомогти. Зокрема декілька тижнів тому вона рушила на концертний тур Сполученими Штатами Америки, кінцевою метою якого був збір коштів для українців.

Злата Огнєвіч забула Андрія Задворного і рушила за кордон

Однак, не встигла співачка повернутися, як знову мова зайшла за закордонні поїздки. Так, Злата опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram чергова відео з аеропорту, але на цей раз вона відвідала Сієтл.

Злата Огнєвіч забула Андрія Задворного і рушила за кордон. Скріншот особистої сторінки співачки

Варто відзначити, що не так давно вона поговорила зі своїми підписниками на тему особистого життя, чого вона не робила досить давно. Зокрема Злата відповіла на плітки про її нетрадиційну орієнтацію, заявивши, що кожен має право любити того, кого хоче. А також розповіла про її старого переслідувача, який так і не звикся з думкою про те, що необхідно дати артистці спокій.

Виявляється, що навіть візит поліції не заспокоїв чоловіка і він досі переслідує Злату. Зокрема Огнєвіч попросила компанію, в який він працює звільнити, що дало плоди на наступний день.

Її ж екс-коханий Андрій Задворний залишається в Києві і робить все можливе для того, щоб допомогти своїй країні. Бізнес мене навіть повністю перейшов з російської мови на українську.

Share