Categories Шоу-бізнес

Перша дружина Остапчука Войченко не виходить на зв’язок після виїзду з дітьми з України: “Останній раз їх обійняв”

Популярний український телеведучий Володимир Остапчук зізнався, що не може зв'язатися з екс-дружиною Оленою Войченко, яка з дітьми виїхала за кордон.

Шлюб Володимира Остапчука і Олени Войченко тривав 12 років і завершився у 2020-му, коли в житті шоумена з’явилося нове кохання — нинішня дружина Христина Горняк.

Розійтися екс-подружжю мирно і тихо не вдалося — вони досі не можуть владнати питання щодо виховання спільних дітей, дочки Емілії та сина Евана.

Остапчук запевняє, що колишня забороняє йому бачитися з нащадками, тоді як Войченко звинувачення зірки заперечує і каже, що він лише на публіку виставляє себе святим, а насправді бажанням спілкуватися з дітьми не горить.

Перша дружина Остапчука Войченко не виходить на зв’язок після виїзду з дітьми з України

Не примирила Олену з Володимиром і спільна біда — війна в Україні. В новому інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” Остапчук зізнався, що останній раз бачив Емілію і Евана два місяці тому, більше екс-дружина на зв’язок з ним не виходила.

В перший день повномасштабного російського вторгнення телеведучий зв’язався з Войченко та запропонував усім разом виїжджати з Києва, в якому на той момент дуже небезпечно.

Перша дружина Остапчука Войченко не виходить на зв’язок після виїзду з дітьми з України

Але, як запевняє Володимир, Олена його дзвінки скидала. Через кілька днів жінка нарешті відповіла Остапчуку і повідомила, що їде з дітьми на кордон в Чоп:

“Це була ніч. Я приїхав вночі, десь об 11 годині вечора, я побачив Емілію, Евана, в останній раз їх обійняв. Я передав Олені деякі речі матеріальні, і вона виїхала за кордон. І після цього заблокувала мене. В мене в моєї дочки сім-карточка в планшеті поєднана з моїм телефоном, і коли вони десь подорожують, в мене видно, яка країна. І там — вітаємо в Канаді”.

Share