|
12.05.2022 23:59

Позитив висловився про причину розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса: “Ми з нею зконтактували”

Колишній партнер Наді Дорофєєвої з гурту "Время и стекло" Позитив вперше прокоментував її розлучення з Володимиром Дантесом, а також поділився власним баченням ситуації.

Як відомо, Надю Дорофєєву та Позитива об’єднують роки співпраці в одному колективі. За цей час вони неймовірно здружилися, і хоча мали місце сварки та конфлікти, все ж таки їм вдалося досягти гармонії та взаєморозуміння. Про розлучення колишньої партнерки та її чоловіка він дізнався, звісно, раніше, ніж преса. Однак, нещодавно він вирішив обговорити цю тему з журналістами та поділився власними думками.

Позитив висловився про причину розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса

Позитив висловився про причину розлучення Наді Дорофєєвої та Володимира Дантеса

Так, артиста зізнався представникам 24 каналу, що поговорив з подругою стосовно її рішення, але відмовився пояснювати, чому Надя та Володимир вирішили розлучитися. Це підтверджує той факт, що офіційне пояснення колишньої пари насправді не є правдивим, і зіркам є що приховувати від фанатів.

“Після новини про розлучення ми з нею сконтактували, але я не маю права все це розповідати. З Вовою я не контактував, але знаю, що з ним усе гаразд. Думаю, що історію вони самі скоро розкажуть”, – заявив Позитив.

Нагадуємо, що Надя та Володимир повідомили про своє рішення в середині березня. Як з’ясувалося пізніше, подружжя розлучилося ще до 24 лютого, але відчуло необхідність зізнатися у цьому аудиторії через події в Україні. Розрив вони подають під соусом “добре обдуманого рішення, до якого вони йшли місяцями”. Однак, аудиторія підозрює, що насправді у Наді з’явився інший чоловік. Розлучником вважають Михайла Кацуріна. Володимир Дантес цю версію відхилив.