Бездітні, проте знамениті: хто з українських зірок крім Каменських і Дорофєєвої не народив до 30 років

Вони успішні, популярні і вже майже стали іконами українського шоу-бізнесу. Одного немає у цих зірок – радості батьківства. Редакція "Сенсація" зробила підбірку артистів, які вже розміняли четвертий десяток, але похід до пологового пропустили.

Кажуть, що діти – це справжній дар небес. За появу карапузів моляться у храмах, а тости про майбутніх синів і донечок – головні на кожному весіллі. Втім не для всіх малюки є головною віхою у житті.

Настя Каменських

Ця 34-річна зірка хоч і не приховує, що мріє про малюка, поки не готова відправитися у декрет. Співачка активно працює над піснями та навіть амбітно заявляє, що хоче отримати “Греммі”

Надя Дорофєєва

Подружка Потапа сама визнає, що ще не готова стати матір’ю. Попри щасливий шлюб з Володимиром Дантесом, у пологовий артистка не збирається. Зірка заявляє, що сама ще почувається дитиною та відповідальність за карапуза не хоче брати.

Надя Дорофєєва
ТОП-5 знаменитих українців, яким кар’єра дорожча за дітей

Позитив

Екс-колега Наді Дорофєєвої, Олексій Завгородній, також не поспішає купляти пелюшки. Нещодавно артист розвівся і зараз шукає свою половинку. Батьком ще стати не готовий. У свої 32 поринув з головою у розвиток сценічної кар’єри.

Надя Дорофеєва і Позитив
ТОП-5 знаменитих українців, яким кар’єра дорожча за дітей

Руслана Писанка

Відсвяткувавши свій п’ятий ювілей, ведуча зрозуміла, що у долі мало шансів їй дати малюка. А ось її обранець Ігор налаштований більш оптимістично. Він вважає, що Бог може подарувати дитину будь-якому подружжю. До речі, у самого чоловіка є вже син.

Руслана Писанка та її чоловік Ігор Ісаков
ТОП-5 знаменитих українців, яким кар’єра дорожча за дітей

Наталія Могилевська

Ця зіркова співачка була двічі заміжньою. Останній шлюб подарував їй падчерок, які прикипіли всім серцем до артистки. Втім з їхнім татком стосунки так і не склалися. Проте, знаменитість налаштована оптимістично, адже вважає, що не лишиться доживати самотню старість: дитину їй всесвіт може подарувати, коли вона буде повністю готова.

Наталія Могилевська стала борцем з онкологією
ТОП-5 знаменитих українців, яким кар’єра дорожча за дітей

Схожі статті