|
15.05.2022 21:13

Винник влаштував пишне весілля з Таюне і поїхав за кордон: повелитель вовчиць таки знайшов щастя з бек-вокалісткою

Відомий український виконавець Олег Винник, виявляється, давно одружений на своїй бек-вокалістці Квітці Таюне. Всі деталі дізнайтеся в нашій статті.

За час своєї успішної музичної кар’єри Олег Винник підкорив велику кількість фанатів не тільки на території України, але і за її межами. Більшість з них — жінки. Часто преса схилялися до думки, що образ холостяка він зберігає за для того, щоб його шанувальниці не покидали його. Втім, сам артист неодноразово підкреслював, що хоче, щоб за його творчістю слідкували не через його особисте життя.

Олег Винник влаштував пишне весілля з Таюне і поїхав за кордон

Олег Винник влаштував пишне весілля з Таюне і поїхав за кордон

Так, декілька років тому журналісти відвідали рідне село повелителя вовчиць, де люди розказали їм, що насправді він давно одружений на своїй бек-вокалістці Таїсії Сватко. Мовляв, зіграли пишне весілля на два села, а потім поїхали геть. Винник, побачивши репортаж, розлютився не на жарт.

Однак з тих пір припинив заперечувати той факт, що він має дружину. Минулого року журналісти ТСН Знову нанесли візит до села співака і отримали абсолютно ті ж самі дані: Олег Винник одружився, будучи юнаком, весілля було пишним, а згодом пара емігрувала до Німеччини,

Необхідно відзначити, що син Олега Винника, як пліткують в шоу-бізнесі, проживає в Берліні, де в Олега є і квартира, і студія звукозапису. Хлопця навіть якось піймали папараці, які слідкували за Олегом та його директором на відпочинку. Втім, зблизька його обличчя сфотографувати не вдалося.

А от Таюне ніяк не коментує репортаж, який вже неодноразово виходить на телебаченні. Можливо, для неї та її кар’єри це навіть вигідно.