(Відео) Олег Винник підтвердив, що більше не мешкає в Україні: куди насправді перевіз Таюне Головний вовк

Олег Винник - найзагадковіша персона українського шоу-бізнесу. Вперше на розважальній програмі співак проговорився та розповів, про себе трохи більше.

Родина Олега Винника – це справжня загадка для його прихильників. Чоловік приховує все своє особисте життя від оточуючих, і є навіть версія, що продюсер артиста спеціально навідувався у рідне село співака, аби домовитися з його мешканцями берегти від преси відомості про Головного вовка країни.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне. Фото взято на просторах мережі.

Втім, сам Олег таку інформацію не підтримав. Єдине, що інколи самому артисту важко тримати всі свої таємниці. Людський фактор все ж таки непередбачуваний…

У програмі Олексія Дурнєва, де робиться ревізія страв з ресторанів, Олег випадково проговорився про те, де він мешкає. І це – не Україна!

Олег Винник у програмі Олексія Дурнєва. Скриншот взято з кадру передачі Еда Дурнева.

Під час ревізії чергового замовлення з ресторану Олексій (ведучий шоу) поцікавився, як готують та обслуговують клієнтів у закладах Німеччини:

“Розкажи…У Німеччині…Ти багато часу проводиш у Німеччині. Ти живеш у Берліні?”, – запитав шоумен Олега Винника.

Олега Винника запитали, де він насправді проживає. Скриншот взято з кадру передачі Еда Дурнева.

Олег відповів однозначно:

“Так”

У ході розмови взагалі виявилося, що Головний вовк країни у Німеччині мешкає близько 16 років. Втім, як йому вдається поєднувати гастролі, зйомки у проектах та шоу з проживанням закордоном – не ясно. Олег вирішив і це лишити у таємниці.

Дізнайтеся більше про життя, родину та таємну дружину Винника у відео партнерів “Одна Минута”.

Схожі статті