Categories шоу-бізнес

41-річна Лілія Ребрик порадувала кадрами: ніжно поклала руку на вагітний животик та розповіла правду про сім’ю

Яскрава ведуча Лілія Ребрик показала унікальні кадри з сімейного архіву. Знаменитість поділилася відео з найщасливішого для кожної жінки періоду - вагітності.

Ніжна і талановита ведуча Лілія Ребрик вирішила нестандартно висловити своєму коханому слова подяки та любові. Зірка чуттєво написала про те, як насправді ставиться до Андрія Дикого та які емоції переживає:

“Тил мій. Опора моя. Любов моя. Кохання Моє. МОЯ СІМ’Я.
Я бажаю, щоб кожен цієї важкої весни був поруч із сім’єю: за одним столом затишним вечором, на зв’язку у скайп, вайбер чи зум, подумки, якщо не можете торкнутися, обійняти, побачити, скажіть їм “люблю” – це надважливо у цей час. Багато сімей ця війна розірвала, розкинула по різних кутках світу, розрізала, але ж зв’язків не обірвати. Це все навпаки – зміцнило, стягнуло у тугий вузол цей невидимий родинний зв’язок, зробило, як сталь”.

Доповнила свою публікацію зірка відеорядом з сімейного архіву, де показала одну зі своїх вагітностей. Замріяна Ребрик обережно поклала руку на округлий животик.

Що відомо про дітей Лілії Ребрик?

У 2012 зірка народила старшу доньку Діану. Дівчинка росте дуже артистичною дитиною та вже пробувала себе навіть в акторській майстерності. Молодшу донечку звати Поліна. Вона порадувала мама і тата своєю появою у 2018-му. Крихітка стала справжньою улюбленицею родини. Проте, з сестричкою конкуренції немає і діти просто обожнюють один одну.

Нагадаємо, що заміж за Андрія Дикого Лілія Ребрик вийшла у 2011 році. Познайомилася пара завдяки роботі.

Share