|
16.05.2022 18:04

Розлучена Соломія Вітвіцька припала до ще не розлученого Андрія Джеджули: щасливі телеведучі світяться щастям

Відомі українські телеведучі Соломія Вітвіцька і Андрій Джеджула були помічені в обіймах одне одного на публічному заході, не ховаючись від поглядів українців.

Соломія Вітвіцька — одна з найулюбленіших телеглядачами ведучих ТСН, яка не приховує змін в особистому житті. В минулому році журналістка повідомила про розставання зі своїм чоловіком Владом Кочатковим після 8 років подружнього життя. Пара розійшлася мирно і досі підтримує добрі стосунки, даючи фанатам надію на можливе возз’єднання.

Розлучена Соломія Вітвіцька припала до ще не розлученого Андрія Джеджули

В Андрія Джеджули дещо інша історія. Його друга дружина Юлія Леус ще до народження спільної доньки Адель вирішила піти від обранця, звинувативши його в тому, що він дозволяв собі піднімати на неї руку. Шоумен все заперечує і запевняє, що дружина навмисне псує його репутацію, але саме він першим подав на розлучення, хоча офіційно молоді батьки досі одружені.

Розлучена Соломія Вітвіцька припала до ще не розлученого Андрія Джеджули

У ці непрості для України часи шляхи Соломії та Андрія перетнулися — зірок помітили в обіймах на одному з публічних заходів.

Так, в Інстаграмі Джеджули з’явилося фото з Вітвіцькою, на якому він приобійняв ведучу:

“Якщо люди не навчаться допомагати один одному, то рід людський зникне з лиця землі! – казали наші пращури. Прекрасний день добра у компанії з прекрасною співведучою Соломією Вітвіцькою на благодійному заході в Деснянському районі з братами поляками! У цей день мав змогу не тільки бути волонтером БО “Катюша”, але і спортсменом та ведучим на цьому імпровізованому дні україно-польської дружби! Слава Україні і Польщі!”, – написав Андрій.