46-річний Джеджула подав на колишню до суду заради компенсації в 1 гривню: відстоює свою честь і гідність

Відомий український шоумен Андрій Джеджула досі не може порозумітися зі своєю другою дружиною Юлією Леус. Пара продовжує публічно з'ясовувати стосунки.

Андрій Джеджула і Юлія Леус одружилися у 2017-му, однак вже через два роки дружина зірки від нього пішла і подала на розлучення. Як запевняє телеведучий, це сталося через її приступ ревнощів – мовляв, хтось не так з ним сфотографувався. Втім, не пройшло і двох місяців, як Юлія повернулася до Андрія і 31 грудня 2019-го вони розписалися вдруге.

Так би мовити другий шлюб пари переповнений гучними скандалами, які розгорталися на очах у всієї країни у соцмережах. Під час вагітності Леус заявила, що Джеджула довів її до такого стану, що в неї мало не стався викидень. Також жінка неодноразово стверджувала, що чоловік дозволяв собі підіймати руку на неї.

Юлія Леус та Андрій Джеджула
Весілля Юлії Леус та Андрія Джеджули

Андрій у свій захист каже, що це неможливо, адже якби він, статний чоловік зростом 192 сантиметри, вдарив мініатюрну вагітну жінку, навряд чи вона б зараз була жива і здорова. При цьому артист не приховує – під час сварок на емоціях говорив багато зайвого.

В інтерв’ю для програми “Зірковий шлях” Джеджула зізнався, що цього разу першим подав на розлучення:

“Я звернувся до адвокатів, і зрозумів, що нам треба це зробити на папері. Поки рік не виповниться дитині, нас не розведуть, є такі встановлені правила. Це жахливо, мене всередині аж якось коробить, і так далі. Я вам чесно кажу. Я не бачу себе в цих стосунках, я вважаю, що буде набагато легше і доньці не бачити цих сварок”.

Андрій Джеджула заявив про зникнення дружини та дочки
Андрій Джеджула і Юлія Леус у пологовому будинку

Ба більше, виявилося, що Андрій і Юлія подали одне на одного взаємні судові позови:

“Я подав позов на відстоювання честі і гідності. Ціна питання – 1 гривня. Вона там теж істерику влаштувала: “Ти на матір-одиначку подаєш”. По-перше, не матір-одиначка, я нікуди не подівся і дитиною займаюся. В тому випадку, якщо вона програє, вона мені має виплатити 1 гривню моральної компенсації. Всі юридичні витрати, тобто оплата адвокатів, судових внесків, всі інші справи – все лежить на мені. Але при цьому у випадку її програшу суд зможе довести, що це неправдива інформація і їй доведеться написати – фейк, неправдива інформація. Ну скільки ж мені можна вислуховувати?”.

Андрій Джеджула вибиває з екс-дружини Юлії Леус моральну компенсацію
Андрій Джеджула вибиває з екс-дружини Юлії Леус моральну компенсацію

Юлія у своєму позові вимагає від Джеджули забезпечення її як матері, поки дочці не виповниться 3 роки. Андрій каже, що дитину повністю забезпечує, а особисто дружині фінансово не допомагає з принципу, і робити цього не збирається, адже публічно вона запевняє, що самодостатня і багато заробляє.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.