Categories Шоу-бізнес

Олексій Арестович після звільнення з Офісу Президента влаштувався на заправку: миє машини та радіє заробітку

Олексій Арестович на сьогоднішній день являється одним із найвідоміших людей в Україні. Щодня він готує свіжу повістку щодо ситуації з ворогом.

Ім’я Олексія Арестовича сьогодні знає чи не кожен українець, хоча до 24 лютого він був відомий серед досить обмеженого кола. За свої 46 років він встиг “засвітитися” у різних сферах діяльності — грав у театрі, був психологом, політиком, військовим експертом.

Від початку повномасштабного вторгнння росії на територію України Арестович проводить щоденні брифінги щодо ситуації на фронті. Він навіть отримав прізвисько “головний психолог України”, адже щоразу він знаходить щось позитивне, не зважаючи на складність ситуації в країні.

Олексій Арестович звільнився

Нещодавно Олексій Арестович не на жарт здивував своїх прихильників. Радник президента заявив, що його звільнили з Офісу Президента і тепер він влаштувався працювати на заправку, де миє машини українців.

На підтвердження цієї інформації Олексій опублікував відео, на якому він дійсно миє машину. Хоча сумніви викликав одяг Арестовича — не всі повірили, що працювати на заправці можна у класичній сорочці.

Як пише Арестович у Facebook, “на місячне затемнення я, нарешті, знайшов місце в житті”.

“Тепер, коли мене вигнали з Офісу президента, я влаштувався на заправку. І вважаю себе щасливою людиною, тому що в цей час далеко не кожен може знайти роботу”, – сказав він.

Зазначимо, що ця новина від Арестовича, дійсно скоріш за все — звичайний жарт. Офіційно заяви про його звільнення ніде не публікувалося, а також жоден із представників Офісу Президента не підтвердив цю інформацію. До того ж Олексій продовжує щодня виходити на зв’язок зі свіжою інформацією щодо ситуації на фронті.

Додамо, що Арестович зняв відео на заправці ОККО – зараз через дефіцит пального, там може заправитися лише спецтранспорт чи водії з талонами. Видно також, що на заправці немає черги.

Share